První den v práci - práce na zkoušku, jsem nervózní

Anonymní
25.9.19 11:12

zkouška práce :) uklídníte mě ?

Ahojky, včera jsem byla na pohovoru do nové práce jedná se o práci v obchodě s oblečením, něco jak je Caa, Ham, Terranova, New Yorker.. (nechci psát konnkrétně),a dneska si to jdu na odpoledne vyzkoušet, mám strašný strach a zároven se těším, přítel i kamarádky mě drží palce a podporují, ale znáte to. Nejdu si pro radu, ale možná se jen sem zpovědět, a třeba mě někdo uklidní :),paní vedoucí byla milá, říkala, že práce není nějak těžká. :) děkuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1118
25.9.19 11:14
@Anonymní píše:Ahojky, včera jsem byla na pohovoru do nové práce jedná se o práci v obchodě s oblečením, něco jak je Caa, Ham, Terranova, New Yorker.. (nechci psát konnkrétně),a dneska si to jdu na odpoledne vyzkoušet, mám strašný strach a zároven se těším, přítel i kamarádky mě drží palce a podporují, ale znáte to. Nejdu si pro radu, ale možná se jen sem zpovědět, a třeba mě někdo uklidní :),paní vedoucí byla milá, říkala, že práce není nějak těžká. :) děkuju :srdce:

Ahoj, bude to v pohodě :) Jestli jsi komunikativní, milá, umíš „posloužit“, tak vše proběhne v pohodě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.9.19 11:16
@Anonymní píše:
Ahojky, včera jsem byla na pohovoru do nové práce jedná se o práci v obchodě s oblečením, něco jak je Caa, Ham, Terranova, New Yorker.. (nechci psát konnkrétně),a dneska si to jdu na odpoledne vyzkoušet, mám strašný strach a zároven se těším, přítel i kamarádky mě drží palce a podporují, ale znáte to. Nejdu si pro radu, ale možná se jen sem zpovědět, a třeba mě někdo uklidní :),paní vedoucí byla milá, říkala, že práce není nějak těžká. :) děkuju :srdce:

A čeho se bojíš? Budeš prodavačka no :nevim: Jestli umíš pověsit sako na ramínko a mluvit česky, tak není důvod k obavám. Nenastupuješ do Googlu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1842
25.9.19 11:28

Bude to v pohode, zkus si to hlavne sama uzit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat