První den v práci - práce na zkoušku, jsem nervózní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
25.9.19 11:14
@Anonymní píše:Ahojky, včera jsem byla na pohovoru do nové práce jedná se o práci v obchodě s oblečením, něco jak je Caa, Ham, Terranova, New Yorker.. (nechci psát konnkrétně),a dneska si to jdu na odpoledne vyzkoušet, mám strašný strach a zároven se těším, přítel i kamarádky mě drží palce a podporují, ale znáte to. Nejdu si pro radu, ale možná se jen sem zpovědět, a třeba mě někdo uklidní,paní vedoucí byla milá, říkala, že práce není nějak těžká.
děkuju
Ahoj, bude to v pohodě
Jestli jsi komunikativní, milá, umíš „posloužit“, tak vše proběhne v pohodě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
25.9.19 11:16
@Anonymní píše:
Ahojky, včera jsem byla na pohovoru do nové práce jedná se o práci v obchodě s oblečením, něco jak je Caa, Ham, Terranova, New Yorker.. (nechci psát konnkrétně),a dneska si to jdu na odpoledne vyzkoušet, mám strašný strach a zároven se těším, přítel i kamarádky mě drží palce a podporují, ale znáte to. Nejdu si pro radu, ale možná se jen sem zpovědět, a třeba mě někdo uklidní,paní vedoucí byla milá, říkala, že práce není nějak těžká.
děkuju
A čeho se bojíš? Budeš prodavačka no
Jestli umíš pověsit sako na ramínko a mluvit česky, tak není důvod k obavám. Nenastupuješ do Googlu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, včera jsem byla na pohovoru do nové práce jedná se o práci v obchodě s oblečením, něco jak je Caa, Ham, Terranova, New Yorker.. (nechci psát konnkrétně),a dneska si to jdu na odpoledne vyzkoušet, mám strašný strach a zároven se těším, přítel i kamarádky mě drží palce a podporují, ale znáte to. Nejdu si pro radu, ale možná se jen sem zpovědět, a třeba mě někdo uklidní
,paní vedoucí byla milá, říkala, že práce není nějak těžká.
děkuju