Styk 10DC - kdy udělat těhotenský test?

1476
3.11.11 10:57

Styk 10DC kdy udělat těhotenský test?

Ahojky holky,mám prosbičku 10DC jsme měli PS,kdy mám zkusit první testík? Jde mi o to,že vím že ovu mívám až tak 12DC,tak jestli můžu být i přes to těhotná,jestli spermie mohou vajíčko oplodnit i třebe 2.den po pohlavnim styku.Stalo se to některé?MS mám dostat až v pondělí.Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
3.11.11 10:59

Ano můžou, spermie vydrží v těle i tři dny.
Po ovu 12dc, zkus tak 11 den.

• Citovat
  • Upravit
1476
3.11.11 11:01

Děkuju moc .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
3.11.11 11:57

Já koukám že jsi 22DC tak to už bys mohla zkusit.
Spermie vydrží i déle než tři dny. :wink:
držím palce'! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.11 12:15
onionka píše:
Já koukám že jsi 22DC tak to už bys mohla zkusit.
Spermie vydrží i déle než tři dny. :wink:
držím palce'! :srdce:

Mám to podobně jako Janičkaaa, ke gyne jdu zítra shodou okolností zítra na prevenci, myslíte, že už to lze zjistit z krve, tak brzy :?:

• Citovat
  • Upravit
1797
3.11.11 12:17

Anonymní
těžko říct… každý má tu hranici HCG jinak.. a jsou tam vysoké rozptyly… ale těch 11,12DPO už to z krve určitě poznají, když už to někomu odhalí i těh.testy k domácímu použití.Někomu dříve někomu později, ale krev , je jistota. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.11 15:48

Já jsem otěhotněla ze styku 10.den cyklu.Vůůbec jsem to teda nečekala,protože jsem měla převážně delší cykly. Vlastní ovulaci jinými metodami než počítáním,jsem nikdy nesledovala.

Příznaky, kdy jsem na sobě poznala, že jsem těhotná, jsem měla od 18.dne cyklu, první testy jsem si dělala 26.den cyklu(mamatest 10 z odpolední moči,ukázkové dálnice),méně citlivý test o 2 dny později,taky schválně z odpolední moči,taky ukázkově pozitivní.

• Citovat
  • Upravit
2738
7.2.12 18:58

Můžu se zeptat.. Je normální když mě bolí a popichuje v podbřišku i po ms? K dr. se budu objednávat zítra, ale má cenu dělat tt když jsem vlastně měla normálně ms?(snažíme se o miminko) a taky bych se chtěla zeptat, stačilo by, kdybych ranní moč nabrala nějak do lahvičky a poté po pár hodinách z ní test udělala?Nebude zkreslovat výsledky?Nechce se mi čekat a než bych pro test došla do obchodu, počůrala bych se :lol:
Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital