Test 10 mlU/ml, kdy rozpozná těhotenství?

Anonymní
2.11.11 20:57

Test 10 mlU/ml kdy rozpozná tehu?

Ahoj maminky a těhulky. S přítelem jsem s vyspala po menzes( jestě během špinění) Hned cca 2 dny na to jsem cítila těhotenské příznaky.. Jako je pobolívaní v podbříšku a bolest prsou. takhle jsem měla i první tehu. Taky sex po menzes ( behem špinění) a posznala jsem to hned. Tak se chci zeptat, mám cca 10 dnů po sexu a dnes jsem si dělala test 10 mlU/ml a 12,5 mlU/ml.. oba ukázali neg. Vím že se má testovat az po datu oč. menstruace ale zkusila jsem to.. Pry ten 10 mlU/ml je nejcitilvějsí a že by to mohl poznat. Ale byl neg. I přes to že byl neg. si opravdu stojím za tím, že jsem těhotná. Mužete doporučit nějaky lepší test?? protože paní v lekarně me nenechala ani kloudně domluvit a hned mi dala tohle.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3089
2.11.11 21:01

Mě tedy ukázal test dušíka 6.den po ET (11.den od oplodnění) a byl to mamatest 10 ale je fakt že čekám dvojčata,takže ta hladina mohla být vyšší než u tebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
2.11.11 21:04

Krevní test jako samoplátce. Nic citlivějšího už není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
2.11.11 22:03

Pokud bys byla těhotná, hladina hormonů se zvyšuje každým dnem, pokud moc nespěcháš, pár dní počkej a zopakuj to. Značku asi nedoporučím, měla jsem různé, ale mělo by jít víc o tu citlivost než o značku.
Anebo pak u doktora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
2.11.11 22:28
Anonymní píše:
Ahoj maminky a těhulky. S přítelem jsem s vyspala po menzes( jestě během špinění) Hned cca 2 dny na to jsem cítila těhotenské příznaky.. Jako je pobolívaní v podbříšku a bolest prsou. takhle jsem měla i první tehu. Taky sex po menzes ( behem špinění) a posznala jsem to hned. Tak se chci zeptat, mám cca 10 dnů po sexu a dnes jsem si dělala test 10 mlU/ml a 12,5 mlU/ml.. oba ukázali neg. Vím že se má testovat az po datu oč. menstruace ale zkusila jsem to.. Pry ten 10 mlU/ml je nejcitilvějsí a že by to mohl poznat. Ale byl neg. I přes to že byl neg. si opravdu stojím za tím, že jsem těhotná. Mužete doporučit nějaky lepší test?? protože paní v lekarně me nenechala ani kloudně domluvit a hned mi dala tohle.

ahojky, už jedno mimi mám, tak si také troufám říct, že bych to na sobě poznala. Minulý cyklus bych taky vložila ruku do ohně, že jsem těhu, dokonce jsem věřila, že jsem v tom i po MS, protože jsem měla nahoře i BT. Ale dle 3 negativních testů jsem od toho upustila…žena je v době, kdy chce mimi zvláštní tvor a asi si dokáže vsugerovat kde co…myslím, že ten test už by ti něco ukázal…:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
2.11.11 22:49

Já jsem měla pozitivní Clear Blue digital 4 dny před MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.11 22:51

Tak já mám taky už jedno dítě.. A nikdy jsem neplašila zbytečne.. nevím tedy z ceho by to mohlo byt.. A po dalším dítěti netoužím.. takže pochybuju že by to mohlo byt tím že jsem si ti vsugerovala.. No každopadně musím tedy ještě pockat a pak se uvidí..

• Citovat
  • Upravit
9879
2.11.11 22:55

Podle mě jsou ženský co to poznaj skoro hned. Já mezi ně teda nepatřim. Nevidět test tak to nepoznám hodně dlouho. Nic mi neni žádný příznaky .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
2.11.11 23:42
Anonymní píše:
Tak já mám taky už jedno dítě.. A nikdy jsem neplašila zbytečne.. nevím tedy z ceho by to mohlo byt.. A po dalším dítěti netoužím.. takže pochybuju že by to mohlo byt tím že jsem si ti vsugerovala.. No každopadně musím tedy ještě pockat a pak se uvidí..

držím ti samozřejmě palce, ať to dopadne dle tvých představ…mě se těhu ukázalo 12DPO slabá čárka asi po 45ti minutách…tak uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
19.11.11 19:07
petkaba píše:
Anonymní píše:
držím ti samozřejmě palce, ať to dopadne dle tvých představ…mě se těhu ukázalo 12DPO slabá čárka asi po 45ti minutách…tak uvidíš…

Tak mě to snad ani neuvěříte mamatest 10 jsem si udělala včera a MS má dorazit až 25.11.
A toto mi vyšlo a ovulku jsem měla 9 den cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.11 10:29

Ahojky, mám asi blbou otázku, ale ono se dá otěhotnět hned po ms. Během špinění? Já jsem totiž taky měla sex po ms. ještě když jsem lehce špinila a od pondělka mi je nějak divně. Bolí mě spodek a prsa. Nejvíc špatně mi je večer když zalehnu do postele, to je mi občas i na :poblion: Děkuji za odpovědi. Karol

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
20.11.11 10:45
Anonymní píše:
Ahojky, mám asi blbou otázku, ale ono se dá otěhotnět hned po ms. Během špinění? Já jsem totiž taky měla sex po ms. ještě když jsem lehce špinila a od pondělka mi je nějak divně. Bolí mě spodek a prsa. Nejvíc špatně mi je večer když zalehnu do postele, to je mi občas i na :poblion: Děkuji za odpovědi. Karol

Jak je to dloho co jsi špinia? :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.11 10:53

No ms. jsem měla 28.10.-31.10. a špinila jsem dva dny takže 1.11.-2.11. a sex byl 2.11. v den sexu jsem špinila, to vím určitě. Přítel se toho zalekl. Karol

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
20.11.11 11:08
Anonymní píše:
No ms. jsem měla 28.10.-31.10. a špinila jsem dva dny takže 1.11.-2.11. a sex byl 2.11. v den sexu jsem špinila, to vím určitě. Přítel se toho zalekl. Karol

zkus test a uvidíš..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.11 11:15

Na testování je ještě brzo ne? Ms. bych měla dostat příští týden. Karol

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat