Styk před 7 denní pauzou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
97
9.1.24 08:31

styk pred 7 denni pauzou

Zdravím, chtěla bych se zeptat na antikoncepci, 1 mesic (beru belaru), dnes by mi měla začít 7 denní pauza a s přítelem jsme měli pred 2 dny styk, pilulkou jsem si vzala včera v 7 hodin, beru ji pravidelně. Přítel do me tedy ejakuoval, tak jsem se chtěla zeptat zda je nejaké riziko tehotenstvi. Dálší muj dotaz je, jak je to s menstruací, ja menstruaci dostávám kazdy mesic 20. pokud treba neni přestupný mesic tak se to posune treba o 1 den. Paní gynekoložka mi řekla ze bych měla dostat menstruaci behem té pauzy, tak zda se mi tedy ta menstruace změní a budu ji mít o 1-2 týdny dříve? Přečetla jsem si cely přibalovy leták a moc jsem tam toho nenašla ohledne tohoto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8327
9.1.24 08:33
@Avari78 píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat na antikoncepci, 1 mesic (beru belaru), dnes by mi měla začít 7 denní pauza a s přítelem jsme měli pred 2 dny styk, pilulkou jsem si vzala včera v 7 hodin, beru ji pravidelně. Přítel do me tedy ejakuoval, tak jsem se chtěla zeptat zda je nejaké riziko tehotenstvi. Dálší muj dotaz je, jak je to s menstruací, ja menstruaci dostávám kazdy mesic 20. pokud treba neni přestupný mesic tak se to posune treba o 1 den. Paní gynekoložka mi řekla ze bych měla dostat menstruaci behem té pauzy, tak zda se mi tedy ta menstruace změní a budu ji mít o 1-2 týdny dříve? Přečetla jsem si cely přibalovy leták a moc jsem tam toho nenašla ohledne tohoto.
  • chráněna jsi,
  • během 7denní pauzy dorazí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.24 08:40
@Avari78 píše:

V tom je to kouzlo celé antikoncepce, že když ji bereš, jak máš, můžeš sexovat kdykoliv. Takže pokud nevíš o nějaké chybě v užívání, nebála bych se.

Na druhou otázku, řídit se kalendářem není úplně šťastná volba, měsíc má 30-31 dní, ale cyklus bývá zpravidla kratší. Asi jsi měla bez antikoncepce takhle příhodně dlouhý cyklus, ale teď MS opravdu pravděpodobně přijde během pauzy, jak říká tvá doktorka. Doporučuju na sledování appku v mobilu - nebo se prostě řídit tím platíčkem, to časem vysleduješ. Já kdysi dávno dostávala MS pravidelně ve třetí den pauzy, ale to může mít každá jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
9.1.24 08:41

@broskvová zmrzlina Děkuju mockrát, strasne se mi ulevilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.1.24 08:45

Od toho je antikoncepce, aby tě chránila po celou dobu, včetně 7denní pauzy. Pokud bereš tak, jak máš.
Během braní HA menstruaci nemáš. Tvůj přirozený cyklus je potlačený a krvácení, které zpravidla v 7denní pauze přichází, je pouze krvácení z poklesu umělých hormonů. Nastuduj si ten příbalák pečlivěji, tohle vše se tam dočteš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16165
9.1.24 09:08
@unuděná píše:
Od toho je antikoncepce, aby tě chránila po celou dobu, včetně 7denní pauzy. Pokud bereš tak, jak máš.
Během braní HA menstruaci nemáš. Tvůj přirozený cyklus je potlačený a krvácení, které zpravidla v 7denní pauze přichází, je pouze krvácení z poklesu umělých hormonů. Nastuduj si ten příbalák pečlivěji, tohle vše se tam dočteš.

Přesně tak, od toho tam ty informace jsou a jsou srozumitelné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital