Suchá sliznice (suchý draždivy kašel)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
14.12.23 16:55

Suchá sliznice (suchý draždivy kašel)

Prosím poraďte co opravdu zabere. Dcera 2 roky a 8 měsíců. Jak se začalo topit začal suchy kašel lehce v noci chrape poslech je čistý a v krku nic také nemá. Kašel je opravdu drazdivy jako kdyby ji to v krku škrábalo a nutilo ke kašli po 4 hodinách dávám robitussin na tlumení a kašle porad. 2× denně splicham mořskou vodu a 2× denně dávám Lymfomiosot kapky. Neznáte ještě neco co opravdu rychle pomůže na ten kasel a na sliznici? Už nevím jak ji co nejlépe pomoct potřebuji aby se také vyspala a ja taky jsem v 7 měsíci a jsem úplně vyčerpána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9670
14.12.23 17:00

Rozkrojená cibule u postele, zvlhčovat vzduch, inhalace vincentky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
14.12.23 17:35

@Beruna25 ahoj, měli jsme to teď 3 týdny podobně (syn 2 roky 5 měsíců, já 21+2tt), doposud osvědčené sirupy mu moc nepomáhali, zabíral akorát čaj z cibule a tymiánu s medem. A stopkašel, ten jsme zkoušeli prvně právě. A trpělivost. Spíme dobře poslední dvě noci. Tak snad se to už nevrátí.

Příspěvek upraven 14.12.23 v 17:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
14.12.23 17:47

Plus mi v mé diskuzi radili:
Proplachovat nos konvičkou. Imunitu posilovat, např. kombinace beta-glukany + vitamín D + vitamín C + probiotika. Ty vitamíny mi poradili i v lékarně, tak to teď dáváme jako prevenci.

A ještě jitrocelový sirup (jitrocel by měl být jedna ze složek stopkašlu, pokud se nemýlím) nebo echinaceu.

Kolegyně nedá dopustit na Fenystil kapky, ale ty mu tentokrát vůbec nezabíraly. Edit: Mě můj dr předepsal ten robitussin, co píšeš, vybrala jsem dva balení a bez efektu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
14.12.23 18:40

Šťáva z cibule s cukrem, heřmánkový čaj, dávat teplé na hrudník. Jestli může inhalovat, tak inhalovat, ale pozor na opaření párou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí