Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@stinga píše: Více
Když ji necháš dostatečně dlouho někde ležet, tak se před každým namazáním můžeš pobryndat indulonovou vodou. Dělám to pravidelně. ![]()
Určitě tam je, odděluje se (i když nevím, jak dlouho to musí stát, mně to dělá Indulona v autě). Ale mně funguje líp než červená Neutrogena (která je u nás po tom vosku na ruce a modré induloně třetí nejlepší věc na ruce).
@TRG píše: Více
@evicka303 Souhlasím, mám s tím úplně stejnou zkušenost. Taky se mi na takhle zničené ruce nejvíc osvědčil právě Dermaguard, protože není nepříjemně mastný, ale zároveň kůži přes den opravdu chrání. U mě byl největší rozdíl znát hlavně ve chvíli, kdy jsem si ruce pořád myla a byla v chladu, protože běžné krémy tohle moc nezvládaly. Tady mi vyhovovalo, že se dá používat průběžně během dne a člověk po něm nemá pocit ulepených rukou.
@Alice335 Děkuju moc, přesně něco takového jsem potřebovala slyšet. Hlavně mě zaujalo to, že není mastný a dá se používat i během práce, protože to je pro mě asi největší problém u většiny krémů. Určitě ho zkusím, protože už fakt nevím, po čem sáhnout. Snad se mi ty ruce konečně trochu uklidní.
@Magical-eyes píše: Více
Je skvělej, i ten oranžovej bez silikonu. Používám ho i v práci, nemastí ![]()
@EliMra píše: Více
Nejlepší, co jsem zatím měla na ruce je Derma Guard. Dostaneš v lékárně.