Suché lůžko - co s ním?

13
4.5.24 20:36

Suché lůžko - co s ním?

Ahojky,
chci se zeptat, nemáte někdo zkušenost s hojením suchého lůžka?
Před týdnem jsem byla na trhání osmičky a udělalo se mi suché lůžko. Už tři dny ho hojím, ale nějak se mi to hojení nezdá. Pan doktor mi první den udělal výplach a dal drén s chlumského roztokem, další den drén vyndal, znovu výplach a dal mi tam nějakou řasu (alve… tak něco :D ). Řasu mám zatím 2 dny, pomohla na bolest, ale pořád mám v ústech takovou pachuť. Není to pachuť z té řasy, ale z toho suchého lůžka. Nevíte někdo, jestli je to normální? Pořád cítím trochu tlak a stále to tak jako tepe. Je to sice teprve druhý den léčby, ale stejně. Po vložení řasy ta pachuť zase přešla, ale po 2 dnech je zpět, tak se bojím že mi ta řasa nějak vypadla, nebo že pod ní mám nějakou infekci… Taky se mi oproti předešlým dnům mírně zhoršila bolest. Dělo se
vám něco podobného? Je to normální? Nebo je tu někdo v oboru, kdo by mi poradil? Poslední týden jsem byla v zubařském křesle skoro každý den, tak je mi blbý tam zase volat kvůli ne tak akutním věcem… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5961
4.5.24 21:44
@barbzz píše: Více

Kdysi se mi to také stalo, jenže už si vůbec nepamatuji, jak to zubařka léčila. Jen si pamatuji, že to trvalo docela dlouho, než se to zahojilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.5.24 23:02
@Kipa22 píše: Více

A nepamatuješ si jestli tě to bolelo celou dobu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
4.5.24 23:02

Já to měla vloni na podzim…taky mi tam zubařka dávala tu „řasu“ a nakonec jsem měla i ATB. Tak čtyři dny to bolelo určitě a pak najednou ze dne na den to přešlo. Ale měla jsem ty ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.