Sucho v puse - kvasinky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17904
5.3.12 13:23

Sucho v puse - kvasinky?

Mám už nějakou dobu velmi sucho v puse, přilepuje se mi jazyk, ted trochu osychají i rty, bojovala jsem předtím s kvasinkami, může to s tím souviset, nevíte? Trápí mě to hlavně v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4024
5.3.12 13:30

Netuším, jestli to může být z kvasinek, ale sucho v ústech se dělá ze stresu, deprese. :( Jo a také myslím, že tím trpí cukrovkáři, ale to si nejsem teď jistá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
5.3.12 13:37

Ja si myslim, ze by to kvasinky byt mohly. :think:
Ja na ne taky trpim a sucho v ustech v noci mam posledni dobou taky.

• Citovat
  • Upravit
17904
5.3.12 13:41

Piju teda hodně sladkého kafe :oops: což asi je blbý, kafe odvodňuje a cukr svědčí kvasinám… bez něj ale nefunguju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
5.3.12 13:44

ono i to kafe bohuzel svedci kvasinkam.
Existuje takovy test na kvasinky v travicim ustroji. Bohuzel si ho nepamatuji presne, ale spociva v tom, ze rano hned po probuzeni plivnes do ciste sklenice s vodou. Potom po nejake dobe(netusim jak dlouhe), se jdes podivat a pokud z toho plivance visi jakoby provazky slin, tak mas kvasinky…
Omlouvam se za nechutny popis. :)

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
5.3.12 13:46

Jeste, co mne obcas pomaha, je jist hodne cesneku. Dokonce jsem cetla, ze se jich nekdo zbavil tim, ze kazdy vecer nakrajel strouzek cesneku na drobno, nechal 10 minut odlezet, kvuli pachu a pak zapil vodou.
Kdysi jsem to zkousela a pomohlo. Ale ten zapach je hrozny, zvlast pro partnera. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17904
5.3.12 13:46

Hmmm, tak to slyším/čtu poprvý 8o Zkusím. No stejně, jak to vymýtit, to jde špatně, sladký, stres, držej se , potvory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17904
5.3.12 13:47

Česnek bohužel nemůžu, mám RCHJ a zánět žaludku :( Vidím to na homeo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
5.3.12 13:52

já tohle měla, šla jsem s podezřením na cukrovku k doktorce a nakonec to byl zánět močového měchýře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17904
5.3.12 13:54

Fakt? A měla jsi i nějaké potíže s močením? Já tedy nic takového nemám, ale málo piju, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
5.3.12 14:00

já taky pila málo. ale jak jsem měla scho v puse, tak mně to nutilo pít dost a chodit často na zchod. jinak žádné pálení, nic, proto mně to v tu chvíli ani nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
5.3.12 14:22
Scarlett2011 píše:
Jeste, co mne obcas pomaha, je jist hodne cesneku. Dokonce jsem cetla, ze se jich nekdo zbavil tim, ze kazdy vecer nakrajel strouzek cesneku na drobno, nechal 10 minut odlezet, kvuli pachu a pak zapil vodou.
Kdysi jsem to zkousela a pomohlo. Ale ten zapach je hrozny, zvlast pro partnera. :mrgreen:

tak to asi taky zkusím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast