Suchý dráždivý kašel v autě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8647
15.11.11 16:10

Suchý dráždivý kašel v autě

Dcera trpí na suchý dráždivý kašel.Většinou mívá záchvaty vnoci,a poslední dobou,kdykoliv sedneme do auta,tak celou cestu,i hodinu,zoufale prokašle :-(
Před cestou ji vždycky stříknu do nosu vincentku,ale moc to nepomáhá.Evidnentě ji dráždí vzduch v uzavřeném prostoru,ale jak ho zvlhčit???
Ještě chci podotknout,že jsme něco přes 14dní po odtranění nosní mandle,na kontrole na ORL,mi řekli,že už má vše čisté.Nicméně kašel a rýma už je u nás opět :-(
Vím,že tomu počasí nahrává,ale čekala jsem fakt viditelné zlepšení :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3332
15.11.11 16:21

Ahoj, nevím, jestli to pomůže, ale mně tuhle v autě začalo hrozně bolet v krku, mohla jsem se upít a nepomáhalo to, no a pak jsme zkusili vypnout klimatizaci a do 5 minut to přestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
15.11.11 16:27

Řekla bych, že ji v autě vadí klima, nebo takové ty „vůně“ do auta (třeba i jen pozůstatky co nasáklo do čalounění), nebo i vůně/zápach z nového čalounění. V autě by ji mohlo ještě vadit puštěné topení.
Nechci strašit, ale u sestry se suchým bezdůvodným kašlem projevilo astma, cca ve třech letech to začalo a pak v pubertě samo vymizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
15.11.11 16:47

Ahoj, v autě nesnesu ani topit, ani klimu, ani vnitřní cirulaci. Když je to potřeba, tak jen na chviličku a hned vypínám. A to měním filtry často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.11.11 17:00

U nás je to taky ruku v ruce s klimatizací. Vystoupíme z auta a hned je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
15.11.11 17:12
Nelisa píše:
U nás je to taky ruku v ruce s klimatizací. Vystoupíme z auta a hned je to lepší.

ja jsem mela toto taky spojene s klimatizaci… extchan poustel zejmena v Chorvatsku a to jsem dokonce onemocnela…

takze klima, ale i topeni muze byt pricinou. Ja v aute hodne piju, protoze i topeni mi trochu vadi… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
15.11.11 17:13

a nepomohlo by na spani poradne vyvetrat a trochu stahnout topeni? Protoze me treba ne, ale vim, ze moji mamce odjakziva vadi pretopena mistnost… A znam holky, co jim vylozene vadi vytopena mistnost… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9909
15.11.11 17:15

Můj manžel má to samý.Vleze do auta a celou dobu prokašle.Má lehčí astma a stříká si do krku nějaký sprey.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.11.11 19:01

Tak klimu ted nepoiuštíme,ale v tomhle počasí samozřejmě topíme,což bude asi příčina.
Asi by pomohlo vyvětrání,ale zas se bojím,aby nenastydla :nevim:
S astmatem mě děsíte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.11.11 22:32
Ema N. píše:
Nelisa píše:
U nás je to taky ruku v ruce s klimatizací. Vystoupíme z auta a hned je to lepší.

ja jsem mela toto taky spojene s klimatizaci… extchan poustel zejmena v Chorvatsku a to jsem dokonce onemocnela…

takze klima, ale i topeni muze byt pricinou. Ja v aute hodne piju, protoze i topeni mi trochu vadi… :nevim:

Tak já mám v zimě puštěné topení i klimu, protože pak se nezafuní auto. Ale máme klidnější období bez kašle. Tak je otázka, jak to má v autě zakladatelka nastavené. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
16.11.11 12:49

A mate vycistenou klimatizaci a vymenene vsechny ty filtry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí