Suchý kašel už 10 dní

636
21.9.20 09:29

Suchý kašel už 10.dni

Syn 6 let už má 10.den suchý kašel. Před tím měl virózua rýmu, jen jeden den zvýšenou teplotu. V pátek jsme byli u lekarky, poslechové je čistý. Je to prý následek po viroze. Často trpěl na angíny takže má zjizvený krk a díky tomu prý i tento kašel. Už nevím co zkusit, napřed měl robitussin, nyní od pátku sinecod a zlepšení minimální… Ve škole byl od začátku září tyden :,( už jsem z toho zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31404
21.9.20 09:40

Pokud na to trpi, poridit inhalator? Nam nejlip vzdy fungoval domaci tymianovy sirup, chemie nepomahala a jeste po ni mely deti bolesti bricha a prujmy :?:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
21.9.20 09:44

@Hobitka a to seženu kde? v lékárně? Přemýšlím právě nad něčím přírodním ale nemám s ničím zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
21.9.20 10:05
@Lathi píše:
@Hobitka a to seženu kde? v lékárně? Přemýšlím právě nad něčím přírodním ale nemám s ničím zkušenosti

Myslím, že inhalátor jsem viděla v nabídce Lidlu na tento týden, ale jaký je a jestli je vhodný pro děti, to netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31404
21.9.20 10:14

@Lathi Tymianovy sirup si delam sama, normalne ze suseneho tymianu, vody a cukru, https://www.recepty.cz/…sirup-164515 nejak tak, jen vodu s cukrem tahnu na mirnem plameni pod poklickou 20 minut a luhuji pres noc. Inhalatory maji treba i na Alze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20950
21.9.20 10:15

My teď taky koupili jeden, v elektře. Značku nevím. Od soboty syn inhaluje, to začal kašlat. A teď už jen občas zakasle. Dávám mu tam vincentku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
21.9.20 10:47

Zvhlčovat vzduch v bytě - chceš okolo 60% vlhkosti, minimalizovat prašnost a věci, na kterých se prach může zachytávat - tedy bytové textilie.

Plus teda na podobný kašel z podráždění mi překvapivě dobře fugnoval čaj z dobromysli- aka oregána. Jednoduše vezmeš lžičku oregána, ideálně nějakého z obchodu s bylinkami, ale normální koření taky dobrý, jen je starší a hůř chutná, zaliješ v hrnku vodou, necháš 10 minut louhovat a pak osladíš medem, případně přidáš trošku citronové šťávy.
Stejně bude fungovat tymián a nebo mateřídouška a nebo si klidně udělej směs, pak tam můžeš přidat ještě trošku bezového květu a třeba divizny.

Jestli to snese, tak bych dělala na krk priessnitzovy obklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
21.9.20 11:09

@Ou díky, zvlhčuju v noci, tak přidám i přes den, tymiánovy čaj jsem mu teď udělala z čerstvého že zahrady. Obklady teda asi nedá :( no uvidíme…díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí