Půlroční dítě a covid

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.9.20 07:05

Půlroční dítě a covid

Je tu někdo, kdo onemocněl koronavirem a s ním i jeho děti? Děti věk od miminka třeba do toho roka? Chtěla bych vědět jak to probíhalo u takhle malého dítěte. Zda je již zdravý, jak dlouho to trvalo atd. Včera jsme se dozvěděli, že máme koronavirus a s ním i naše půlroční štěstí. Přišli jsme nevědomky do styku s nakazenym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76049
18.9.20 07:31

No a je vám něco a dítěti, nebo jen máte pozitivní test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.20 07:35
@stinga píše:
No a je vám něco a dítěti, nebo jen máte pozitivní test?

Mě jen nepatrně bolí v krku a syn má rýmu s kašlem… Jako kdyby se jednalo o pouhé nachlazení. Nakazeny s kterým jsme byli v kontaktu byl taky naprosto bezpriznakovy. Tak by mě právě zajímaly zkušenosti ostatních. Vím, že u každého to probíhá jinak…

• Citovat
  • Upravit
1692
18.9.20 08:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
18.9.20 08:48

A to se říká, že rýma není příznakem. Já mám teď taky rýmu a bolí mě v krku. Tak to abych uvažovala o testech na covid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
18.9.20 08:49

@Levandulina jsem na tom stejně a už žhavím dráty k doktorce, abych se s ní domluvila, jak dál… Ale já to chytla od dítěte, takže v případě pozitivního výsledku by to byly slušné manévry na více frontách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
18.9.20 08:50

@Levandulina někteří tu rýmu mají. Mě zas pár dní škrábe v krku. Školkáč má rýmu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
18.9.20 08:53

@nozu To by mě zajímalo, co ti mudr. řekne. Jak postupovat. Mně se k doktorce jít nechce, abych tam seděla v čekárně, ale žádanku bych asi potřebovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
18.9.20 08:55
@Levandulina píše:
A to se říká, že rýma není příznakem. Já mám teď taky rýmu a bolí mě v krku. Tak to abych uvažovala o testech na covid…

Přesně. Já taky nedávno prodělala rýmu a kašel a teda nějak víc než normálně jsem to neřešila. Řídila jsem se pokyny na stránkách ministerstva, že musím mít horečku dva dny, dušnost a suchý kašel :D. Ale zakladatelka je dost možná ukázkou, že to opravdu dělá i rýmu, ačkoli se tvrdilo, že ne. Přijde mi ale, že rýmu má teď každý, i na ulici lidi nenápadně chrchlou do roušky, prostě podzim. Schíza.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.20 09:05

Ženy, určitě to není jen tak, jak tvrdí ministerstvo a všichni ostatní. Řekla mi to sama lékařka, protože už ona se setkala i s pravým opakem příznaku nákazy. Nemusí to být jen horečka, tvrdí že to může být i zimnice, kašel, rýma, stačí i jen bolest hlavy. Jak říkám, osoba s kterou jsme byli v kontaktu nemá třeba absolutně žádný příznak ani náznak čehosi.. Kdyby je nenechal plošně na svoje náklady testovat zaměstnavatel, tak ani neví, že to má. Náš maličký měl lehounkou rymicku už dva týdny zpátky a mě také jen poboliva hlava. Říkala jsem, že je to tím počasím a začínají chřipky. Jak vidíte, očividně ne. Určitě je třeba věnovat pozornost naprosto všemu.

• Citovat
  • Upravit
2996
18.9.20 09:22

Holky, vy me strasite… maly ma rymu, me od rana boli v krku… nedavno jsem se objednavala k lekari s bolesti bricha a sestra mi rikala, ze i bolest bricha je priznak covidu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
18.9.20 09:29

@luci.no No právě, já teď taky nevím, jestli k mudr.nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.20 09:34

Zkuste si alespoň zavolat, většina dr vám řekne co a jak ;)

• Citovat
  • Upravit
2996
18.9.20 09:34

@Levandulina me bricho bolelo dlouhodobe, takze jsme se tomu se sestrou zasmaly. Ale asi ma covid uz vsechno jako priznak :nevim: Ja k dr urcite nepujdu. Maly chytil rymu asi od sourozence (ten je uz fit) a me boliva v krku z unavy (preci jen k miminu musim casto vstavat v noci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3872
18.9.20 10:12

Prostě příznakem covidu může být, že se dusíš na ventilátoru, nebo nemusíš mít vůbec žádné příznaky, případně to může být naprosto cokoli mezi tím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí