Sušička a ztráta barvy oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sučička a ztráta barvy oblečení
Prosím o radu - poslední dobou mám pocit, že barevné věci „ztrácení svou původní barvu“ poté co je dávám do sučičky. Máte někdo obdobnou zkušenost - poradíte co dělám špatně? Děkuji, Eva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj, taky mám ten pocit. nejvíc je to vidět na černém. ale asi s tím nic dělat nejde i když jsem zkoušela sušit na nejmenší teplotu a počet otáček tak efekt byl stejný..ale lepší mít trochu vybledlé prádlo, než sušit na sušáku a muset to pak ještě žehlit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepozoruju, všechno bavlněné suším na tu klasickou teplotu programu „bavlna“. Nebo jsem si možná zvykla. Podotýkám teda, že peru v gelu a aviváže dávám jen malinko, na dětské vůbec. Možná to má taky vliv ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě přijde, že některé věci jakoby lehce pustí chloupek a ten způsobí ten dojem vybledlosti. Ale bledly mi věci i před sušičkou, třeba ta černá.
Já radši trošinku vybledlou černou dokonale odchlupenou než nesušičkovanou, ale vždycky všichni poznali, že máme doma chlupatá zvířata ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gladys píše:
Mě přijde, že některé věci jakoby lehce pustí chloupek a ten způsobí ten dojem vybledlosti. Ale bledly mi věci i před sušičkou, třeba ta černá.
Já radši trošinku vybledlou černou dokonale odchlupenou než nesušičkovanou, ale vždycky všichni poznali, že máme doma chlupatá zvířata
JJ, taky mám ten pocit ![]()
A když pak čistím filtr, to čumím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky, já jsem tedy nezpozorovala blednutí prádla, samozřejmě sušička tomu může dodat, ale spíš si myslím, že je to praním, levným práškem, špatná voda atd.
evihor píše:
Prosím o radu - poslední dobou mám pocit, že barevné věci „ztrácení svou původní barvu“ poté co je dávám do sučičky. Máte někdo obdobnou zkušenost - poradíte co dělám špatně? Děkuji, Eva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neni spis treba spatne vymachany to pradlo?? ze by to udelal zbytek prasku kdyz to ta susicka do toho dukladne zasusi?
ja nic…ani cerny mi neprijde nijak vybledly…ale uz sem to slysela od sestry ze na to nadava…a cerny do susky nedava.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit