Sušička a ztráta barvy oblečení

24
4.2.12 18:42

Sučička a ztráta barvy oblečení

Prosím o radu - poslední dobou mám pocit, že barevné věci „ztrácení svou původní barvu“ poté co je dávám do sučičky. Máte někdo obdobnou zkušenost - poradíte co dělám špatně? Děkuji, Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
454
4.2.12 18:45

ahoj, taky mám ten pocit. nejvíc je to vidět na černém. ale asi s tím nic dělat nejde i když jsem zkoušela sušit na nejmenší teplotu a počet otáček tak efekt byl stejný..ale lepší mít trochu vybledlé prádlo, než sušit na sušáku a muset to pak ještě žehlit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
4.2.12 18:51

Nepozoruju, všechno bavlněné suším na tu klasickou teplotu programu „bavlna“. Nebo jsem si možná zvykla. Podotýkám teda, že peru v gelu a aviváže dávám jen malinko, na dětské vůbec. Možná to má taky vliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.2.12 18:54

Mě přijde, že některé věci jakoby lehce pustí chloupek a ten způsobí ten dojem vybledlosti. Ale bledly mi věci i před sušičkou, třeba ta černá.
Já radši trošinku vybledlou černou dokonale odchlupenou než nesušičkovanou, ale vždycky všichni poznali, že máme doma chlupatá zvířata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
4.2.12 19:14
Gladys píše:
Mě přijde, že některé věci jakoby lehce pustí chloupek a ten způsobí ten dojem vybledlosti. Ale bledly mi věci i před sušičkou, třeba ta černá.
Já radši trošinku vybledlou černou dokonale odchlupenou než nesušičkovanou, ale vždycky všichni poznali, že máme doma chlupatá zvířata :mrgreen:

JJ, taky mám ten pocit :kytka:
A když pak čistím filtr, to čumím 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
4.2.12 19:34

ahoj holky, já jsem tedy nezpozorovala blednutí prádla, samozřejmě sušička tomu může dodat, ale spíš si myslím, že je to praním, levným práškem, špatná voda atd.

evihor píše:
Prosím o radu - poslední dobou mám pocit, že barevné věci „ztrácení svou původní barvu“ poté co je dávám do sučičky. Máte někdo obdobnou zkušenost - poradíte co dělám špatně? Děkuji, Eva
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.2.12 19:43

neni spis treba spatne vymachany to pradlo?? ze by to udelal zbytek prasku kdyz to ta susicka do toho dukladne zasusi? :mrgreen: ja nic…ani cerny mi neprijde nijak vybledly…ale uz sem to slysela od sestry ze na to nadava…a cerny do susky nedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí