Šumění + neslyším na jedno ucho ????

Anonymní
18.12.23 16:47

Šumění + neslyším na jedno ucho ????

Ahoj maminky :).
Obracím se na vás dnes o radu. Jsem po nemoci a mám stále kašel. Léčila jsem se doma. No a můj problém přetrvává 3 dny. Já totiž na jedno ucho neslyším a v druhém mi pořád šumí. Jak dělám co dělám, nepomáhá to. Začínám mít strach, že mi to třeba i nakonec zůstane. Musím ječet, aby jsem se vůbec sama sebe slyšela. 2 noci jsem nespala, protože jednu nic bolelo jedno ucho a druhou to druhé. Byla to silná a tupá bolest a teď tohle :roll:. Setkal se s tím někdo z vás? Popřípadě jak jste to léčili. Díky všem za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35810
18.12.23 16:49
@Anonymní píše:
Obracím se na vás dnes o radu. Jsem po nemoci a mám stále kašel. Léčila jsem se doma. No a můj problém přetrvává 3 dny. Já totiž na jedno ucho neslyším a v druhém mi pořád šumí. Jak dělám co dělám, nepomáhá to. Začínám mít strach, že mi to třeba i nakonec zůstane. Musím ječet, aby jsem se vůbec sama sebe slyšela. 2 noci jsem nespala, protože jednu nic bolelo jedno ucho a druhou to druhé. Byla to silná a tupá bolest a teď tohle :roll:. Setkal se s tím někdo z vás? Popřípadě jak jste to léčili. Díky všem za odpovědi :)

Běž ráno na ORL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65198
18.12.23 16:52
@Anonymní píše:
Obracím se na vás dnes o radu. Jsem po nemoci a mám stále kašel. Léčila jsem se doma. No a můj problém přetrvává 3 dny. Já totiž na jedno ucho neslyším a v druhém mi pořád šumí. Jak dělám co dělám, nepomáhá to. Začínám mít strach, že mi to třeba i nakonec zůstane. Musím ječet, aby jsem se vůbec sama sebe slyšela. 2 noci jsem nespala, protože jednu nic bolelo jedno ucho a druhou to druhé. Byla to silná a tupá bolest a teď tohle :roll:. Setkal se s tím někdo z vás? Popřípadě jak jste to léčili. Díky všem za odpovědi :)

no takové věci se léčí u doktora. Nechápu, proč jsi nešla už dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
18.12.23 17:03

Jdi normalne na ORL, muzes mit ucpane ucho mazem nebo mit zanet v obou z toho nachlazeni, to sama nevyresis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
18.12.23 20:38

Ano, na orl. Nejspis od spuntu v uchu, zanetu nebo od rymy. Proplachnout nos nosnima kapkama, prasek na alergii k odstraneni otoku v usich a nakapat do usi, pokud mas kapky otic solution nebo jine volne prodejne Livsanu. Klidne ibalgin na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí