Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky.
Obracím se na vás dnes o radu. Jsem po nemoci a mám stále kašel. Léčila jsem se doma. No a můj problém přetrvává 3 dny. Já totiž na jedno ucho neslyším a v druhém mi pořád šumí. Jak dělám co dělám, nepomáhá to. Začínám mít strach, že mi to třeba i nakonec zůstane. Musím ječet, aby jsem se vůbec sama sebe slyšela. 2 noci jsem nespala, protože jednu nic bolelo jedno ucho a druhou to druhé. Byla to silná a tupá bolest a teď tohle. Setkal se s tím někdo z vás? Popřípadě jak jste to léčili. Díky všem za odpovědi
Běž ráno na ORL.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky.
Obracím se na vás dnes o radu. Jsem po nemoci a mám stále kašel. Léčila jsem se doma. No a můj problém přetrvává 3 dny. Já totiž na jedno ucho neslyším a v druhém mi pořád šumí. Jak dělám co dělám, nepomáhá to. Začínám mít strach, že mi to třeba i nakonec zůstane. Musím ječet, aby jsem se vůbec sama sebe slyšela. 2 noci jsem nespala, protože jednu nic bolelo jedno ucho a druhou to druhé. Byla to silná a tupá bolest a teď tohle. Setkal se s tím někdo z vás? Popřípadě jak jste to léčili. Díky všem za odpovědi
no takové věci se léčí u doktora. Nechápu, proč jsi nešla už dnes.
Jdi normalne na ORL, muzes mit ucpane ucho mazem nebo mit zanet v obou z toho nachlazeni, to sama nevyresis…
Ano, na orl. Nejspis od spuntu v uchu, zanetu nebo od rymy. Proplachnout nos nosnima kapkama, prasek na alergii k odstraneni otoku v usich a nakapat do usi, pokud mas kapky otic solution nebo jine volne prodejne Livsanu. Klidne ibalgin na noc.
Ahoj maminky
.
. Setkal se s tím někdo z vás? Popřípadě jak jste to léčili. Díky všem za odpovědi 
Obracím se na vás dnes o radu. Jsem po nemoci a mám stále kašel. Léčila jsem se doma. No a můj problém přetrvává 3 dny. Já totiž na jedno ucho neslyším a v druhém mi pořád šumí. Jak dělám co dělám, nepomáhá to. Začínám mít strach, že mi to třeba i nakonec zůstane. Musím ječet, aby jsem se vůbec sama sebe slyšela. 2 noci jsem nespala, protože jednu nic bolelo jedno ucho a druhou to druhé. Byla to silná a tupá bolest a teď tohle