Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj syn má 2 a půl měsíce a dostal preventivně antibiotika sumetrolim na zánět ledvin. Jen preventivně. Chci se zeptat, jestli mají antibiotika vliv na trávení miminka. Jak jsme se už z prdiku dostali, tak zase se kroutí jak had a nejde mu to. ????
@Nicki007 Mají, přijde mi, že je pak dítě o něco citlivější. Dáváš probiotika?
Dávám biogaia a před každým kojením babycalm. Achjoo, tak začínalo být fajn a jsme tam kde jsme byli. 🙄 🙄
@Nicki007 Zánět by byl horší, jestli to máte jako zajišťovací.. Je to hloupé, ale nedá se než vydržet. Až se začne víc hýbat, bude taky líp. A když jsou větší, tak pomáhá i živý jogurt.
Jo a bral to asi od 6 týdnů, prdy ho taky braly, ale nepozorovala jsem zhoršení. Nicméně každé dítko je jiné
Prosím a kdy jste podávaly? Před nebo po kojení? A v kolik hodin cca? Napsala mi večer.
@Nicki007 s kojenim neporadim a cas je na tobe.Melo by to byt ve stejnou dobu, takze si sama urci ktera hodina je pro vas tak nejlepsi.
@Nicki007 píše:
Prosím a kdy jste podávaly? Před nebo po kojení? A v kolik hodin cca? Napsala mi večer.
Určitě po kojení, má se dávat po jídle. Pokud ještě ublinkává, tak počkat, jestli neublinkne.