Sunway botičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
24.10.12 11:45

sunway botičky

Ahoj holky nemáte zkušenosti s botička zn sunway na internetu jsem nasla že je to certifikovaná obuv polské výroby a značku jsem viděla i u rákosáků. botičky jsou pěkné a za dobrou cenu ale nebudu kupovat malé botky u rákosáků díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
654
16.7.13 14:29

Ahoj, obnovuji diskusi. Mate nekdo s touto znackou zkusenosti? Podle popisu by mely byt ok, ale osobni zkusenosti bych uvitala vice. Zatim mala nosi celorocky Superfit a vyhovuji. Ale hrozne rychle ji roste noha, tak hledam, jestli neni neco kvalitniho a levnejsiho. Diky za postrehy.
libi se mi napr. tyto. V popisu: Materiál - Jemná pravá KŮŽE, vnitřní stélka je také kožená se zdravotní klenbou.
Boty jsou na šněrování a pro rychlejší obouvání je na boku i zip. Jsou ohebné, lehoučké a pohodlné.
Gumová špice je odolná proti okopání. Boty mají opatek - vystuženou patu a nad ní polstrování pro maximální pohodlí.
Přední část boty je tvarovaná tak, aby umožňovala zdravý a přirozený růst nožičky. Obuv zn. Sunway je od Polského výrobce a vyznačuje se vysokou kvalitou.
Obuv této značky zaručuje svobodný pohyb díky měkkým a lehkým materiálům použitých při výrobě celé obuvi.Obuv je vyrobena tak aby odpovídala anatomickému tvaru nohy a zaručovala zdravý a přirozený růst. Vysoká elastičnost zaručuje vysoký komfort při chůzi. Vnitřní stélka je vyrobena z pravé jemné kůže.
Tato značka má atest „ZDROWEJ STOPY“ - obdoba české ŽIRAFY.

http://www.boty-detske.cz/…62480821.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
22.7.13 22:59

Jeste jednou zkusim posunout diskusi nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...