Superfity, nebo Ciciban?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
29.5.14 22:32

Já jsem vyzkoušla hodně bot, ale od začátku nám nejvíc seděly Superfity, takže teď už nic neřeším a kupuju jenom je. Na rozdíl od jiných levnějších (ale se žirafou - třeba Fare, Pegress) mají mnohem lepší podrážku, jsou celkově lehčí a ohebnější. Teď už kupuju jenom ty a navíc, i když je cena vysoká, tak jako jediné se dají celkem dobře prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
22.12.14 11:19

Tak já také přidám trochu do mlýna.

Dcerce (3+) jsem kupovala jen Superfity. Tenkrát jsem si obíhala všechny prodejny u nás i v jiných městech, abych vybrala správné botky.

Superfity jsou velmi lehké a jako jedni z mála mají velmi ohebnou podrážku. Např. Fare bych v životě nekoupila - jsou strašně tuhé. A boty s tzv. žirafou mě po omaku zklamaly nejvíce - strašně tvrdé, nožičky v tom děti vůbec nemohou ohnout a ťapou takovým zvláštním způsobem.

Na první krůčky nosila sandálky Superfity, pak bačkůrky Befado, pak jsme potřebovali nějaké jiné bačkůrky, které by si dokázala sama zapnout - tak jsem na blint zkusila objednat bačkůrky Ciciban.

Jsou tužší než třeba Befado nebo bačkůrky Superfit. Velmi mne zaskočila hodně tvarovaná stélka proti ploché noze. Jelikož Superfity nejsou tvarované vůbec, zaskočilo mne to a Ciciban prodala. Jinak mají super vychytané zapínání a jsou vzdušné.

Teď toho lituji a znovu Ciciban objednávám.

Zdálo se mi, že dcera i přesto, že od prvních krůčků nosila na ven jen Superfity (na doma Superfity a pak Befado, a teď má také bačkůrky Superfity), tak má plochou nožku :! :cert:.
Nedalo mi to a i přes rady pediatry, že do 4 let máme čas. Jsem ji vzala ke své fyzioterapeutce, která má tu mašinu na měření plochých nohou.
Karolínka má II. stupeň plochých nohou :cert:

Na doma jsme dostali řadu cviků a rozkaz nosit bačkůrky s vytvarovanou stélkou (doporučila nám Santé).

Doma máme plovoucí podlahy a dlažbu, v pokojíčku koberec.. v létě běhá bosa po trávě, po kůře, po kamínkách.. i přesto má ploché nohy.

Takže po dnešku jsem na Superfity velmi naštvaná. Již kdysi jsem se prodavačky v obchodě na Superfity ptala, proč nemají tvarovanou stélku a ona mi tvrdila, že ji mají někde ve vnitř, že to tam mají vyřešené. Blbost!

Věřím, že cviky a tvarovanou stélkou plochost zlepšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
1.9.16 14:16

Holky prosím poraďte, papuče cicibany nebo superfity? Které lépe padnou na velmi úzkou nohu. Sandálky máme superfity a i ty musíme mít na nastavení i kolem paty…fakt má ty nožky strašně úzké… Nebo ještě jiný nápad? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
1.9.16 14:35
@MarieP píše:
Holky prosím poraďte, papuče cicibany nebo superfity? Které lépe padnou na velmi úzkou nohu. Sandálky máme superfity a i ty musíme mít na nastavení i kolem paty…fakt má ty nožky strašně úzké… Nebo ještě jiný nápad? Děkuji.

Ja jsem se Cicibany nadmiru spokojena, kupuji od nich vsechny druhy bot uz 3 roky… Letos jsem mela sandalky Superfit (prosvihla jsem kolekci u Ciciban) a nebyla jsem spokojena, tak jako se Cicibany, za me top :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2843
3.10.16 19:57

Holky, cicibany taky zboznuju, ta stelka je prostě top ze všech bot (a zr jich máme…). Ale teď chci malé objednat backory a všude totálně vybrano? Cim to? nemáte nějaké informace, kdy budou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2843
3.10.16 19:59

A ještě dotaz - mají backory DPK stejně ‚vyztuzenou‘ stelku proti plochým nohám? Jsou totiž dosti cicibanum podobné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.10.16 13:19
@lucienka7 píše:
Holky, cicibany taky zboznuju, ta stelka je prostě top ze všech bot (a zr jich máme…). Ale teď chci malé objednat backory a všude totálně vybrano? Cim to? nemáte nějaké informace, kdy budou?

Bohuzel jedina nevyhoda Cicibanu je, ze jakmile se prodá kolekce, musí se cekat na novou… ja letos prosvihla sandalky :( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2843
24.10.16 13:23

@Indil aha… dobré vědět, díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie