Obuv Befado v Jihlavě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7932
22.5.14 09:44

Obuv Befado v Jihlavě

Ahoj, prosím o tipy, kde by se daly v Jihlavě koupit botky Befado. Obvykle je kupuju u nás v jednom krámku, ale nemají moc výběr a dnes se chystáme na výlet do ZOO, tak že bychom to vzali při jednom.
Moc díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2238
22.5.14 09:58

Mají je v Benešce naproti Rossmanovi-nová prodejna.Pak na náměstí jak bývala prodejna Hasso tak ve 2 patře a nebo nad bývalou billou na rohu je obuv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
22.5.14 09:59

@angellik23 moc díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
22.5.14 10:01

Záleží co chceš bačkory mají hodně u té billy, na náměstí spíš měli zase tenisky :lol: a v té nové prodejně mají velký výběr ve všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
22.5.14 10:16

Za sebe rikam ze nad tu byvalou Billu ne, pani ma vsechno predrazeny a vyber treba na kluka hruzostrasny! A otevrene backory protoze se synovi poti noha skoro zadne, jen obyc ve predu na gumu a zavrene :/
A jednou jsem kupovala backory s tim ze kdyby nebyly, mohu je vratit…Druhy den jsem se s ni 10minut dohadovala a ona ze penize vracet nemuze, rikam tak mi dejte kontakt na nadrizenyho, mam na vraceni noveho zbozi narok a 300kc za neco co mu neni nevyhodim, nakonec vratila kc ale uz bych tam nikdy nesla :cert: jeste mi nabizela ze za tu cenu muzu nakoupit ponozky :D rikam, ale my nemame backory!!!
k romu Rossmanu mrknu schanim plataky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková