Sandálky holčička 3 roky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1638
21.5.14 14:36

Sandálky holčička 3 roky

Maminky jaký máte názor na sandálky befado? pokud znáte s koženou stélkou uvnitř?
můj problém - malá měla loni essi a měla stále vydřené nožky od pásků, nechci ji do sandálků v pařáku dávat ponožky. Které ale koupit, aby netlačily-nevydřely malé do nártu otlaky? essi jsou dost tvrdé, nosila je jako bačkůrky doma, letos jsou ji již malé a stejně, když jí je dám, tak to má stále dost červné…
přemýšlala jsem na botkami befado, ale bojím se ohledně zdraví nožiček, přeci jen to nejsou super botky na chození delší atd.
máte nějáký tip, zkušenost? na superfity a podobné nemám peníze, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
21.5.14 14:46

Malá měla loni sandálky Fare, stály cca 700Kč a nebyl problém ale zase je fakt, že toho ještě tolik nenaběhala, tak pokud nevadí, počkám taky na zkušenosti ostatních :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68873
21.5.14 14:51

Dcera ma ty befado sandalky jako backurky nadoma (celohadrove), na ven mela loni KTR, ty byly krasne mekke, ted jsem koupila Primigi, taky krasne mekke a pry nedrou ani bez ponozek, ale zatim nevyzkouseno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
21.5.14 15:00

U nás vedou superfity, bez ponožek taky super. Letos vyzkoušíme santé…hodně maminek si je chválí, bez ponožek prý super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
21.5.14 15:14

My koupili ted santé a jsou super :palec: pekne zevnitr vypolstrovany, mekoucky, zatim do nich mel ponozku ale urcite se nebudu bat dat ho do nich naboso.. vysly na 639, takze i cena myslim super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
21.5.14 15:19

A santé se dají koupit kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
21.5.14 15:20

Omlouvám se, že se sem vetřu s dotazem :mrgreen: Ale které botky jsou kvalitní a nestojí majlant (cena okolo 700 Kč)? Potřebuji holkám koupit nějaké letní boty, a vzhledem k tomu, že posledně jsem platila asi 3 tisíce, jen za boty pro dvojčata (mám ještě dvě starší a kojence), tak už teď mám osypky :mrgreen: Holky měly superfitky, essi, primigi, richter, ale ty ceny jsou dost příšerný 8o. Popřípadě, kdybyste měli typ na nějaké stránky s dětskýma botama, tak ho uvítám. Děkuji za rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
21.5.14 15:24

@madrianova mivaji je ve zdravotnich prodejnach, urcite najdes i na mmb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
21.5.14 15:32

Www. dětské-botičky. cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
21.5.14 19:25

Kupuji befado bačkory, baleríny, tenistky už druhý rok a super. Ty sandále s koženou stélkou jsme měli minulý léto a dala jsem ji je bez ponožek a mela puchýře na patě. Takže za me befado jo, ale s ponožkama.
Já letos vybrala sandale PROTETIKA. Mám taky 3letou, ale ma už vel.28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
21.5.14 19:34
@pet01 píše:
My koupili ted santé a jsou super :palec: pekne zevnitr vypolstrovany, mekoucky, zatim do nich mel ponozku ale urcite se nebudu bat dat ho do nich naboso.. vysly na 639, takze i cena myslim super.

Ano, jsou krásně měkoučké a naboso úplně v pohodě :pankac: Asi je koupím opět malému, má sice už 4,5 ale trošku vadné nožky a potřebuje pevnou patu. Dělají je až do třicítky tak to ještě letos vyjde. Co jsem viděla Fare apod. tak to je jak lyžáky a ještě hnusný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
21.5.14 19:48

@Gituš my kupujeme tady http://www.detskaobuvberanek.cz/ ;) Jinak už zmíněné santé jsou super :palec: Jen naší malé bohužel nesedly. Měla jonap a taky dobré, chodila v nich i naboso. Kamarádky dcera v těch santé taky. Mají 2 druhy - buď celokožené nebo s textilem uvnitř. Oni měli ty s tím textilem.
@madrianova my máme sandálky befado bez kožené stélky, jen bačkory a na boso si nejsem jistá. Přecejen to není kůže :think: Super jsou ty sandálky od santé, pokud sednou. Lehké, ohebné, s pevnou patou. A nebo bych mrkla na jeté keeny… Ty jsou na léto nejlepší a nijak se nesešlapnou, tak bych se jetých nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
21.5.14 21:42

@Ainy nas ma teda 2 roky, ale vtaci nozky dovnitr, takze musi mit taky pevnou patu a kotnickovy, loni jsme meli sandalky essi, ty byly docela tvrdy na ohyb a ne tak pekny, ale z tehle jsem nadsena :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
21.5.14 22:10

Dcera vloni mela Elefanty a otlaky nemela. Letos jeste koupeno nemame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
21.5.14 22:35

@lecijasek Moc díky :palec: Už jsem tam holkám vybrala sandálky :lol: A mám klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková