Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj začala jsem se poohlížet po prvních botičkach, ale vůbec nevim kde je na Kladně nějaká prodejna s kvalitníma botičkama. Humanic je zrušenej a jinak moc nevim-poradte
diky moc ![]()
@šelba jestli znáš u Lidáku bývalá drogerie pod lékárnou je nová prodejna se zdravotníma botičkama, nebo u Sítný na Výhybce taky zdravotní obuv
@šelba píše:
Ahoj začala jsem se poohlížet po prvních botičkach, ale vůbec nevim kde je na Kladně nějaká prodejna s kvalitníma botičkama. Humanic je zrušenej a jinak moc nevim-poradtediky moc
Kladno neznám, ale máme dobrou zkušenost se zdravotními pomůckami, tam maj zdravé botičky i pro malé nožičky ![]()
@mabi jj znam a ani nevim že už tam není lekarna stavim se tam díky moc.
a na tu prodejnu u sítný jsem upně zapoměla
Dík
A hned za rohem jsou Zajíčkovi botičky
jakoby kdyby jste šla k Bille (u Lidáku)
@mabi mohla bys tu bývalou drogerii specifikovat, prosím, s adresou (ulice). Já znám Kladno ještě míň a dětská obuv by se mi hodila znát
@šelba Lékárna tam je, drogerii není, místo ní jsou botičky.
Na Vejhybce jsem byla dvakrát a nikdy více, mám to sice hned vedle, ale paní jsou nepříjemné, vnutí vám i nevyhovující boty…
Ahoj, já můžu všem z vlastní zkušenosti doporučit, aby nekupovali boty v Dětské speciálce u pí. Markéty Bášové na Sítné. Její kvalitní a „speciální boty“ mému synovi po jednom dni rozedřeli nožičky do krve (podotýkám, že s výběrem vhodné boty i velikosti mi pomáhala). Reklamaci vyřídila „celkem rychle“ za tří týdny!!! Ale opravená obuv mu během jednoho odpoledne udělala puchýře na obou palečkách. Další reklamaci odmítla i když viděla, jak má syn nožičky bolavé.
Prý jí mám dát klidně k soudu. Paní majitelka i její kolegyně je velmi arogantní a neochotná. Za mě nikdy více…
@zuzara Ahoj tak to už jsi druhá co jsi stěžuje na tu obuv, docela síla teda.No já si zajdu k tomu lidáku pro ty první boty.
at se brzy uzdraví nožky!!
Našla jsem právě na netu, že dobrá speciálka je v Libušíně, tak koukám na jejich e-stránky a našla jsem tam ty naše nešťastný botičky ještě o stokorunu levnější, než je má pí. Bášová na Kladně na Sítné. Ona není jenom arogantní, ale ona je i předražená!!!
No já jsem si práve taky našla boty na netu a byl tam i Libušín což me překvapilo tak se možná zajedu podívat - jěšte když je má levnejší než ve měste tak dík za tip!! ![]()