Sandálky Keen a pocení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
532
13.5.14 14:48

Sandálky Keen

Ahoj holky,
chtěla jsem se prosím zeptat, která máte sandálky Keen, nepotí se v nich dětem noha?? Chtěla bych je pro malou, ale jí se potí snad ve všem, tak mám strach, že v nich pak bude plavat, když tam není kožená stélka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5177
13.5.14 14:57

Ahojky, naší se taky hodně potí noha ve všem. Přesto jsem v loni koupila a malá v nich fakt chodila od jara do podzimu i v horších terénech to bylo v pohodě. Měla je i do vody, když bylo třeba. Za mě fakt dobrý boty…letos teda zase zvedli cenu, tak nevim, jestli do nich ještě půjdu, už je to pro mě finančně na hraně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
13.5.14 15:01

@Melysa Kupovala jsem staršímu synovi ve 2,5 letech, taky se mu dost potí nohy a měl je v nich spocené tak nějak normálně :lol: Ale super že se můžou kdykoliv osprchovat, po létě jsem je prodala za poloviční cenu. Letos jdu do nich zas. Mám vybráno… http://www.zbozi.cz/…kost-35-us3/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
13.5.14 15:05

Já přemýšlela, že koupím i starší, ale pořád váhám. Ale spíš asi radši nový. Ale moc děkuju za info, líbí se mě právě, že mají ty gumový špičky, kvůli odrážedlu a že jsou i do vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
13.5.14 15:07

@Alex Adrian Já moc ten design těch outdoor.bot nemusím, ale ty Keeny jsou nějaký jiný, hezčí :-) a ty modrý jsou super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
13.5.14 15:10

A k tomu pocení - mě říkala jedna prodavačka v obchodě, že malým dětem se víc potí nohy, protože neumí ještě úplně správně chodit a víc namáhají ty nožky a víc se potí. Nevím co je na tom pravdy. Já se právě děsím, že bude malá po mě, mě se taky potí nohy a jiná letní bota než z koženou stélkou pro mě neexistuje. dneska jsme byly venku v plátěných teniskách a přijdeme domů a ponožky měla mokrý, tak co s ní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
13.5.14 15:15

Já bych do toho šla, ty boty větrají, dobře se udržují. Já fakt už nekoupím jiné sandály na léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
13.5.14 15:17

@Melysa Jj, náš mlaďoch je taky po mě, já se teda dost potím v podpaží. U něj jsem to ze začátku dost řešila, měl tolik typů bot, ale stejně ve všech propocená ponožka jak píšeš, tak už neřeším :-) Občas mu dám na nohy pudr proti pocení, dělám mu octovou koupel, ale vše tak nějak na nic :think:
Ty Keeny se mi líbí moc. Cena vyšší, ale jak jsem psala, po létě byly skoro jako nové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
13.5.14 15:17

@Mišela1 mě práve navedla kamarádka, říkala, že lepší letní boty ještě neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
13.5.14 15:32

Starší se prodávají za půlku, ale jsou všude hned pryč. Fakt přemýšlím, za tu sezonu snad nejdou zničit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
13.5.14 15:44

Ahojky holky, jukla jsem na vaši diskuzi, protože tyhle boty jsme také kupovali, ale loni i letos už jsme vybrali od loapu, stojí okolo 500-600,– a výboré. Jak na sportovní aktivity, tak mají fantastické barvy i pro holky k sukýnkám :)))))))))))
http://www.loap.cz/…ap-lily.html
Jen pro inspiraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11372
13.5.14 15:46

Ja se priznam, ze kupuju na MMB noseny, jednu sezonu stary. Byvaji v bezva stavu a myslim, ze ta gumova stelka se nijak nevyšlápne, porovnavala jsem noseny s novymi a byla ve stejnem stavu.Mame uz asi treti sezonu pro obe deti a v pohode, bezva bota. Neznicitelna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
13.5.14 15:52

@veve15 tak já kupuu taky od Loapu a drží perfektně celou sezónu. Já když musí, koupit botky 3krát, tak je to pro mě u Keenu nemyslitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
13.5.14 15:56

@nataluska Souhlas, taky ji koupím minimálně dvoje, jedny na sport, to má takový klučičovský barvy, ale na to já nehraju a pak bílé s kytičkama, když někam jdeme a jsou super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
13.5.14 17:26

@veve15 - vypadají dobře, mrknu na to v obchodě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková