Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky,
chtěla jsem se prosím zeptat, která máte sandálky Keen, nepotí se v nich dětem noha?? Chtěla bych je pro malou, ale jí se potí snad ve všem, tak mám strach, že v nich pak bude plavat, když tam není kožená stélka..
Ahojky, naší se taky hodně potí noha ve všem. Přesto jsem v loni koupila a malá v nich fakt chodila od jara do podzimu i v horších terénech to bylo v pohodě. Měla je i do vody, když bylo třeba. Za mě fakt dobrý boty…letos teda zase zvedli cenu, tak nevim, jestli do nich ještě půjdu, už je to pro mě finančně na hraně…
@Melysa Kupovala jsem staršímu synovi ve 2,5 letech, taky se mu dost potí nohy a měl je v nich spocené tak nějak normálně
Ale super že se můžou kdykoliv osprchovat, po létě jsem je prodala za poloviční cenu. Letos jdu do nich zas. Mám vybráno… http://www.zbozi.cz/…kost-35-us3/
Já přemýšlela, že koupím i starší, ale pořád váhám. Ale spíš asi radši nový. Ale moc děkuju za info, líbí se mě právě, že mají ty gumový špičky, kvůli odrážedlu a že jsou i do vody.
@Alex Adrian Já moc ten design těch outdoor.bot nemusím, ale ty Keeny jsou nějaký jiný, hezčí
a ty modrý jsou super!
A k tomu pocení - mě říkala jedna prodavačka v obchodě, že malým dětem se víc potí nohy, protože neumí ještě úplně správně chodit a víc namáhají ty nožky a víc se potí. Nevím co je na tom pravdy. Já se právě děsím, že bude malá po mě, mě se taky potí nohy a jiná letní bota než z koženou stélkou pro mě neexistuje. dneska jsme byly venku v plátěných teniskách a přijdeme domů a ponožky měla mokrý, tak co s ní ![]()
Já bych do toho šla, ty boty větrají, dobře se udržují. Já fakt už nekoupím jiné sandály na léto.
@Melysa Jj, náš mlaďoch je taky po mě, já se teda dost potím v podpaží. U něj jsem to ze začátku dost řešila, měl tolik typů bot, ale stejně ve všech propocená ponožka jak píšeš, tak už neřeším
Občas mu dám na nohy pudr proti pocení, dělám mu octovou koupel, ale vše tak nějak na nic ![]()
Ty Keeny se mi líbí moc. Cena vyšší, ale jak jsem psala, po létě byly skoro jako nové…
@Mišela1 mě práve navedla kamarádka, říkala, že lepší letní boty ještě neměla.
Starší se prodávají za půlku, ale jsou všude hned pryč. Fakt přemýšlím, za tu sezonu snad nejdou zničit.
Ahojky holky, jukla jsem na vaši diskuzi, protože tyhle boty jsme také kupovali, ale loni i letos už jsme vybrali od loapu, stojí okolo 500-600,– a výboré. Jak na sportovní aktivity, tak mají fantastické barvy i pro holky k sukýnkám ![]()
http://www.loap.cz/…ap-lily.html
Jen pro inspiraci ![]()
Ja se priznam, ze kupuju na MMB noseny, jednu sezonu stary. Byvaji v bezva stavu a myslim, ze ta gumova stelka se nijak nevyšlápne, porovnavala jsem noseny s novymi a byla ve stejnem stavu.Mame uz asi treti sezonu pro obe deti a v pohode, bezva bota. Neznicitelna.
@veve15 tak já kupuu taky od Loapu a drží perfektně celou sezónu. Já když musí, koupit botky 3krát, tak je to pro mě u Keenu nemyslitelné.
@nataluska Souhlas, taky ji koupím minimálně dvoje, jedny na sport, to má takový klučičovský barvy, ale na to já nehraju a pak bílé s kytičkama, když někam jdeme a jsou super!