Superfity, nebo Ciciban?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4235
29.5.14 19:28

Superfity nebo Ciciban ????

Zdravím všechny maminky, co mají zkušenosti s těmito botičkami. Děkuji za každý komentář :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
655
29.5.14 19:44

Jedem prevazne na superfitech, zimni + celorocky s goretexem (nepouzivam ani holinky). Sandaly kupuju Sante (na ven i do skolky na prezuti) a tenisky na leto Befado. Ted jsem koupila prvne sandaly Primigi (byly z nebrousene hladke kuze) a do skolky Richter, maji uzasne mekkou podrazku a jsou kozene. A oboje se mi libily vic, nez letosni holcici Sante.

http://www.detsketopanky.eu/…17-3502-.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
29.5.14 19:48

@Indil to se takhle neda rict - superfitky jsou pro uzke nozky. Pro siroke treba primigi, nektere fare. Zalezi na tvaru nohy a ne moc na bote. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
29.5.14 19:52
@Luisiana píše:
@Indil to se takhle neda rict - superfitky jsou pro uzke nozky. Pro siroke treba primigi, nektere fare. Zalezi na tvaru nohy a ne moc na bote. :think:

V tom pripade to vypada spise na superfitky, mam doma hubenourka, zatim spis tak sonduju, urcite bych chtela predem vyzkouset ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
29.5.14 19:55

My letos mame superfity s plnou spickou i primigi s volnou spickou a rekla bych, ze na dcerinu uzkou nozicku lepe sedi ty primigi. Hodne zalezi na nozicce i danemu typu obuvi, takze obecne je to tezke rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
29.5.14 20:10

@Indil malá měla richtry, zimní superfity ted celoroční má ecca a sandálky má právě cicibany a super bota. Má hodně úzkou nohu a sedí jí pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
29.5.14 20:28
@Markéta80 píše:
@Indil malá měla richtry, zimní superfity ted celoroční má ecca a sandálky má právě cicibany a super bota. Má hodně úzkou nohu a sedí jí pěkně

Prave me zaujaly ty ciciban, cena je teda udesna, ale co bych pro malého neudelala :srdce: vypadaji dobře jak vzhledove tak provedenim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
29.5.14 20:30

:mavam: :mrgreen: My máme letité zkušenosti se superfity a velká spokojenost (ale kupuju jen s gore-texem pro starší holky, to pro mimčo nebude potřeba). Jsou, jak už tu bylo zmíněno, spíše pro užší nožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
29.5.14 20:32
@Indil píše:
Prave me zaujaly ty ciciban, cena je teda udesna, ale co bych pro malého neudelala :srdce: vypadaji dobře jak vzhledove tak provedenim :palec:

Jo, cena :roll: My to budem mít třikrát, se fakt vobklíčím už, je to vždycky pálka, ale na botech šetřit nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
29.5.14 20:39
@žížal píše:
Jo, cena :roll: My to budem mít třikrát, se fakt vobklíčím už, je to vždycky pálka, ale na botech šetřit nechci.

No prave, na botech se setrit nemá, sice ted ma do kocaru po segre, ale jen aby nebyla zima, na chozeni v zadnem pripade, jen co zacne tapat, tak sup nove, muzu se ještě zeptat, kdy úrvni botky koupit??? jesti az zacne chodit, nebo uz ted nejake na doma (chodi kolem nabytku a za ruce) a taky jake backurky, to se mi celkem zamlouvali DPK??? Jinak ja budu kupovat na doma, na ven a sandale… takze bomba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4613
29.5.14 20:59
@Indil píše:
No prave, na botech se setrit nemá, sice ted ma do kocaru po segre, ale jen aby nebyla zima, na chozeni v zadnem pripade, jen co zacne tapat, tak sup nove, muzu se ještě zeptat, kdy úrvni botky koupit??? jesti az zacne chodit, nebo uz ted nejake na doma (chodi kolem nabytku a za ruce) a taky jake backurky, to se mi celkem zamlouvali DPK??? Jinak ja budu kupovat na doma, na ven a sandale… takze bomba…

Botky nejlépe až bude sám chodit, doma mu zatím stačí protiskluzové ponožky (případně se prodávají capáčky, ale ty jsou dost drahé na těch pár týdnů). Bačkůrky DPK jsou určitě ok. Naše mrně zatím po bytě „pochoduje“ v ponožkách, sama ještě krok neudělá, tak to zatím stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
29.5.14 21:08
@žížal píše:
Botky nejlépe až bude sám chodit, doma mu zatím stačí protiskluzové ponožky (případně se prodávají capáčky, ale ty jsou dost drahé na těch pár týdnů). Bačkůrky DPK jsou určitě ok. Naše mrně zatím po bytě „pochoduje“ v ponožkách, sama ještě krok neudělá, tak to zatím stačí.

Taky davam jen ponožky, mame doma teplo, takze boty zas az tak resit nemusim, pockam az se pusti a obstaram i backurky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
29.5.14 21:21

@Indil no tak dají se tam vybrat i levnější takže cca stejná cena co superfity ;) já doufam že celoroční ecca jí ještě budou na podzim :mrgreen:, brala jsem přes net a sedí jí krásně ;) Vali začla chodit dost brzo tak první boty dostala v okamžiku kdy sama přešla celý pokoj, ani plovoucí podlaha jí nezbrzdila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
29.5.14 21:46
@Markéta80 píše:
@Indil no tak dají se tam vybrat i levnější takže cca stejná cena co superfity ;) já doufam že celoroční ecca jí ještě budou na podzim :mrgreen:, brala jsem přes net a sedí jí krásně ;) Vali začla chodit dost brzo tak první boty dostala v okamžiku kdy sama přešla celý pokoj, ani plovoucí podlaha jí nezbrzdila :mrgreen:

Taky mame plovocku a problém zatím nevidim :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
29.5.14 22:07

@Indil :lol: :lol: začla brzo takže v botách už máme mění :mrgreen: :mrgreen:, navíc má úzkou nohu takže kvalitní levnější boty mít nemůže :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková