Sušení oblečení v bubnové sušičce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sušení oblečení v bubnové sušičce
Preji hezky den. Mam po rodicich bubnovou susicku. Obleceni po vysuseni v susicce je naprosto krasne mekke a prijemne. Nemusi se zehlit. Ale… Doposud me vubec nenapadlo, ze by se snad neco nesmelo susit. A ted jsem kupovala pres internet nejake obleceni a tam primo v popisu bylo, ze nesusit v bubnove susicce. Tak jsem se koukla na obleceni co mam doma pro malou i na jine znaky, nez na teplotu prani a zjistila jsem, ze na nekterem optavdu je, ze nesusis v bubnove susicce a nebo susit na nizkou teplotu. Coz nevim jak u sve susicky udelat. Mam tam jen rozliseni teple nebo studene suseni. Tak jsem se zacala zabyvat myslenkou, zda to, ze nektete obleceni holcicky ma uz treba mirne zmolik nemuze byt tou susickou, nez od casteho prani, jak jsem si myslela. Prece jen jeji veci se perou podstatne casteji nez nase dospelacke. Tak se chci zeptat, zda tedy nevite, co ta susiska obleceni zpusobuje? A dale pak, kdyz je psano „v bubnove susicce“, zda tedy existuje i nejaka nebubnova susicka?
Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No, já mám asi na všem zákaz a stejně susim. Nebubnova je asi tak leda šňůra na prádlo.. A ano, trochu se tím ničí, přece jen je prádlo o potřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale je zehleni min narocne pro to obleceni? Me ted prijde, ze je nasilny dost. A ty zmolicky jsou od casteho prani nebo od toho suseni v susicce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Choulostive obleceni muzes dat na to studene suseni. A jinak me se nic vyslovene neznicilo, krome toho, ze veskere bavlneni obleceni se srazilo o jednu nebo dokonce dve velikosti. Teda vlastne jednu vec mi to znicilo, dziny Leecka za tri hadry, protoze byly strecove a ty gumicky popraskaly. A jeste pozor na funkcni obleceni, to ja nedavam vubec, ale kdyz uz, tak rozhodne by melo jit na ten studeny vzduch, jinak by se mohlo zdeformovat nebo ztratit funkcnost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslite, ze susiscka to muze srazit? To spis snad to prani, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilu16 sušička ti prálo spíš srazí, pračka zase žmolkuje… moc to řešíš
momentálně mi běží sušička a řekla bych, že tak 60 % obsahu má na sobě znak, že do sušičky nesmí. oblečení přežívá v pohodě a co nepřežije, to doma nechci
nedávám tam jedině úpletové šaty, ale možná i toto časem přehodnotím. sušičku mám zatím dva měsíce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Suším v sušičce téměř vše, krom veškerého sportovního oblečení. A u svetrů si musím dávat pozor, co dávám za program, jelikož mají tendenci se srazit :/.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak dlouho vam trva, nez vam susicka vysusi jednu pracku plnou? Me prijde, ze nase susicka susi ponekud douho. Ale mame fakt starou susicku po rodicich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na programu. já mám pračku na 5 kg prádla a sušičku na 8. syntetiku suším cca hodinu a půl, bavlnu na sucho 2,5 hodiny. Mám tam program expres, kde je vysušeno za hoinu. Ono pokud máš letitou sušičku, možná by stálo za úvahu koupit novou. Ty starší modely mívají velmi vysokou spotřebu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já do bubnové sušičky dávám vše (cedulka - necedulka ) a zatím bez problému ba naopak bych řekla že mi spoustu věcí krásně odžmolkovala. Předtím sem měla na zimu stojací (vypadá jako sušák s plachtou ) ale ta hrozně žrala a halvně sušila 6 hod. U bubnovky mám 6 smysl a průměrně se suší 6 kg pračka necelou hoďku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše:
Záleží na programu. já mám pračku na 5 kg prádla a sušičku na 8. syntetiku suším cca hodinu a půl, bavlnu na sucho 2,5 hodiny. Mám tam program expres, kde je vysušeno za hoinu. Ono pokud máš letitou sušičku, možná by stálo za úvahu koupit novou. Ty starší modely mívají velmi vysokou spotřebu…
No, právě nad tím dost silně uvažuji. Já tu sušičku používám totiž vážně pořád. A mě než tedy vysuší plačku prádla… a spotřeba- to radši ani nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit