Sushi Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
14.3.13 12:50
@elizabeta92 píše:
A ještě mě zajímá jedna věc, jestli v Koishi nebo v Olympii je vymezený nekuřácký prostor?

Ja si nejsem jista, ale v Olympii se uvnitr nekouri. Pokud ano, tak s eto jeste nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.3.13 15:48
@elizabeta92 píše:
A ještě mě zajímá jedna věc, jestli v Koishi nebo v Olympii je vymezený nekuřácký prostor?

Obojí je celé nekuřácké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
14.3.13 17:26
@ivuska.h píše:
Obojí je celé nekuřácké.

I to SushiYa je nekuřácké.

Holky, hned jak se vrátím z nemocnice, udělám si doma aspoň metrák sushi :mrgreen: Mám na ně obrovskou chuť - ale to pokaždé, jak se o něm začne mluvit. To se fakt nepřejí. A jsem ráda, že si ho oblíbily i děti, a můžu ho dělat doma třeba k večeři. To pak posedáme na zem a hrajeme si na Japonce :pankac: a já mám dobrý pocit z toho, jak žijeme zdravě (a přitom levně :dance: :oops: ). Mňaaaaaaam - slintám jako pes :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
29.8.16 15:07

Zdravím :kytka: Nevíte někdo prosím, kde se dá v Brně aktuálně objednat rozvoz? Díky.

• Citovat
  • Upravit
4471
17.2.17 20:20

Ahoj, jak je na tom teď sushi v Brně? Rádi bychom se tam někde stavili na running. Máte nějaké recenze? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
17.2.17 20:23
@reinkarnace píše:
Ahoj, jak je na tom teď sushi v Brně? Rádi bychom se tam někde stavili na running. Máte nějaké recenze? Díky :kytka:

Nejlepší running je ve Wangovi, ale ta cena. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
17.2.17 20:33

@rokris nejlepsi rozvozove je podle me Konoha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
17.2.17 20:36

@Devuska jedem tam na tah takže potřebuji terén :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
17.2.17 20:37

@Devuska no, dívala jsem se že večer 388,– ale tak…pokud opravdu stojí za to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
17.2.17 20:45

@reinkarnace Mam vyzkousene obedove menu a pak random vyber z bezneho listku. A vzdy skvele. Navic jsou velmi vstricni a je mozne se dohodnout na necem podle predstav. U rozvozu jsem mela jeste dlouhou zkusenost s Kodo, ale kdyz si muzu vybrat, nevaham. Kodo nema az tak vychucenou ryzi a casto chodi maki ponicene. To sice chuti nevadi, ale je podle toho videt, ze ne vzdy jim zalezi na tom, co lidem posilaji (a to je vec, kterou vidis).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.