Sushi Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@elizabeta92 píše:
A ještě mě zajímá jedna věc, jestli v Koishi nebo v Olympii je vymezený nekuřácký prostor?
Ja si nejsem jista, ale v Olympii se uvnitr nekouri. Pokud ano, tak s eto jeste nestalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elizabeta92 píše:
A ještě mě zajímá jedna věc, jestli v Koishi nebo v Olympii je vymezený nekuřácký prostor?
Obojí je celé nekuřácké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivuska.h píše:
Obojí je celé nekuřácké.
I to SushiYa je nekuřácké.
Holky, hned jak se vrátím z nemocnice, udělám si doma aspoň metrák sushi
Mám na ně obrovskou chuť - ale to pokaždé, jak se o něm začne mluvit. To se fakt nepřejí. A jsem ráda, že si ho oblíbily i děti, a můžu ho dělat doma třeba k večeři. To pak posedáme na zem a hrajeme si na Japonce
a já mám dobrý pocit z toho, jak žijeme zdravě (a přitom levně
). Mňaaaaaaam - slintám jako pes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím
Nevíte někdo prosím, kde se dá v Brně aktuálně objednat rozvoz? Díky.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, jak je na tom teď sushi v Brně? Rádi bychom se tam někde stavili na running. Máte nějaké recenze? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reinkarnace píše:
Ahoj, jak je na tom teď sushi v Brně? Rádi bychom se tam někde stavili na running. Máte nějaké recenze? Díky
Nejlepší running je ve Wangovi, ale ta cena. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Devuska no, dívala jsem se že večer 388,– ale tak…pokud opravdu stojí za to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reinkarnace Mam vyzkousene obedove menu a pak random vyber z bezneho listku. A vzdy skvele. Navic jsou velmi vstricni a je mozne se dohodnout na necem podle predstav. U rozvozu jsem mela jeste dlouhou zkusenost s Kodo, ale kdyz si muzu vybrat, nevaham. Kodo nema az tak vychucenou ryzi a casto chodi maki ponicene. To sice chuti nevadi, ale je podle toho videt, ze ne vzdy jim zalezi na tom, co lidem posilaji (a to je vec, kterou vidis).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.