Sushi Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
elizabeta92
13.3.13 22:00

Sushi Brno

Chtěla bych doporučit nějakou dobrou restauraci v Brně nebo v Břeclavě, kde dělají sushi. Já ho nikdy neměla a rozhodla jsem se ho zkusit. A ráda bych poprvé šla někam kde ho umí dobře připravit.. Tak pokud některá o nějaké víte, tak sem s tím ;) :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
162
13.3.13 22:06

V Brně to není špatný, nejlepší je Koishi, tam je dobrý všechno. Někdy si objednáme - SushiYa je ok, Momosushi a byli jsme v Sushipointu v Olympii a super, dělaj to před Tebou a chodí tam naši kamarádi Japonci, což je taky poměrně fajn doporučení. Koishi ale vede na celé čáře!!! Nech si chutnat!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
13.3.13 22:15

@lidacek jo děkuju moc! Já právě vim jen o té v Olympii. Mrknu se kde je Koishi, pokud to nebude někde uplně mimo centrum, tak bych šla rači tam. A jak je to cenově? :mrgreen: Jestli tam za tři lidi nechám 1000,– nebo 600,– nebo 2000,– :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46867
13.3.13 22:19
@elizabeta92 píše:
Chtěla bych doporučit nějakou dobrou restauraci v Brně nebo v Břeclavě, kde dělají sushi. Já ho nikdy neměla a rozhodla jsem se ho zkusit. A ráda bych poprvé šla někam kde ho umí dobře připravit.. Tak pokud některá o nějaké víte, tak sem s tím ;) :hug:

V Olympii http://www.sushi-point.cz/ maji vynikajici sushi, jsem tam moc spokojena. A Koishi http://www.koishi.cz/…ushi-v-brne/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.3.13 22:20
@elizabeta92 píše:
@lidacek jo děkuju moc! Já právě vim jen o té v Olympii. Mrknu se kde je Koishi, pokud to nebude někde uplně mimo centrum, tak bych šla rači tam. A jak je to cenově? :mrgreen: Jestli tam za tři lidi nechám 1000,– nebo 600,– nebo 2000,– :mrgreen:

J abych pocitala s 2000 Kc a pozor nezda se to vizualne, ale sushi hodne zasyti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
13.3.13 22:31

Nevím no, já jsem v MoMo Sushi nechala vždy jen za sebe pětikilo a odcházela jsem polohladová :D Ale dobrý to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.3.13 23:00

Nejlepší (a nejdražší) je Koishi na Údolní, pak Sushi Ya na Štefánikově, to v Olympii ujde, ale je znatelně slabší, než předchozí. Pak je ještě rychlosushi ve Vaňkovce. Momo bylo dobré, ale už je zavřené. Jinde vyzkoušeno nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
13.3.13 23:16

@ivuska.h presne jak rikas.. A jinde sushi rozhodne nejez, jsou jeste nejake vietnamske varianty ve fast foodu na Zelnaku napriklad.. Des! Nejlepsi pomer cena vykon je Sushiya. Koishi nejlepsi ale drahee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
13.3.13 23:19

MoMo je zavřené?? Fakt? Tam to bylo super. Ale teď už nemám přehled, moje doba sushi skončila. Koishi je vyhlášené, ale tam bych bez 3 tis. v kapse na večeři asi nešla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
14.3.13 02:27

Tak Koishi je na prvním místě - to je neoddiskutovatelné. Olympia taky OK. SushiYa dělá dobré sushi, ale moc mi nevyhovuje interiér té restaurace :nevim: ALe pokud zamíříš tam, nesmíš vynechat nigiri se sladkovodním úhořem - dělají ho tam znamenitého. Měla jsem v sobotu a ještě teď se mi sbíhají sliny :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
14.3.13 08:50

Ja taky hlasuju za Koishi.. obcas tam zajdem na veceri, kdyz je prilezitost (napr. narozeniny) anemuzu si to tam vynachvalit.. perfektbi obsluha, super jidlo, prijemne prostredi.. kdyz jsme si davali sushi poprve, slecna, co nas ovsluhovala se ptala, jestli uz jsme sushi nekdy jedli a kdyz jsne rekli, ze netak nam vsechno o nem rekla, z ceho je, jak se spravne ji, jak pouzivat hulky.. taky jejich oceneni mluvi za vsehno..
Uz se tesin, az pojedeme, mame to v nejblizsi dobe v planu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.3.13 09:12
@veria píše:
MoMo je zavřené?? Fakt? Tam to bylo super. Ale teď už nemám přehled, moje doba sushi skončila. Koishi je vyhlášené, ale tam bych bez 3 tis. v kapse na večeři asi nešla :)

Ono už dýl krachovalo, pak se na nějakou dobu zvetilo a pak zavřelo nadobro. Toeď je tam tuším Subway.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
14.3.13 09:40

Hm tak to je úpadek, Subway místo sushi viď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.3.13 09:48
@veria píše:
Hm tak to je úpadek, Subway místo sushi viď…

To jo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
14.3.13 11:54

A ještě mě zajímá jedna věc, jestli v Koishi nebo v Olympii je vymezený nekuřácký prostor?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.