Tip na tento víkend
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jéé, tak to se s dovolením přidám a budu nahlížet.
My máme v plánu začít objíždět zoo. Dcera 2,5 má od vánoc koloodrážedlo tak ho vezmeme s sebou.
Ale jinak taky vůbec nevím kam. Bazénu už mám taky plné zuby.
- Citovat
- Upravit
Proč anonymně? copak jde o velmi citlivé téma osobního nebo intomního charakteru? ![]()
no nic, k věci : v Plzni sníh není a je tam ZOO a Dinopark, Techmania, výlet na Radyni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@princeznaII Anonymně proto: byla jsem léta v uzavřené skupině stejně starých dětí. tam jsme se pohádaly a já už dnes nechci aby o mě z té skupiny kdokoli cokoli věděl.
Jinak díky za typ. Bohužel v Liberci je už i Dinopark (máme tam dokonce roční vstupenku)
- Citovat
- Upravit
Jsme z jiného kraje, ale těším se na slunečnou procházku kolem Luhačovické přehrady. Nemáte v okolí něco podobného?
Bohužel počasí má být od zítřka prý horší a má asi 2 dny pršet/ nebo občas déšť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co do prazsky zoo? Pokud pocadi vydrzi je to idealni na takovy vylet
ci na prochazku prahou nebo do Pruhonickyho parku ![]()
- Citovat
- Upravit
Co do Prahy, do Podoli, do prd*le?
To nic, to jen Jara Cimrmann
Jela bych do ZOO.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja píše:
Co do Prahy, do Podoli, do prd*le?To nic, to jen Jara CimrmannJela bych do ZOO.
chybí ti tam lékarna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Hezký den, už jsem z té zimy tak nějak smutná a chtěla bych s rodinou někam, kde už není sníh odjet na jednu noc a někde něco s dětmi (3 a 5let) podniknout. Nemáte prosím někdo nějaký typ. My jsme z Liberce, takže někde jinde. Už jsem nalyžovaná a nakoupaná v bazénu za celu zimu až až.
Díky