Veletrh Pro dítě 2013 Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
485
2.3.13 13:34

Veletrh Pro dítě 2013 Brno

Zdravím všechny účasníky emimina, chystá se někdo na veletrh do Brna 7-10.3? byl někdo v minulých letech? stálo to za to? Dalo se tam něco koupit? Děkuji za odpovědi, přemýšlíme s manželem že by jsme se jeli podívat, tak ať nám to usnadní rozhodování. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
2.3.13 13:53

@Kasperle
My byli loni a bylo to bezva, jeli jsme tam shánět autosedačku od 15kg, měli tam velký výběr, inspirace ale vše se mi zdálo strašně drahé, největší zážitek měla dcera starší, že všude byly hračky, kolotoče a jiné lákadla, tak jsme tam strávili asi 6h. užili si příjemný den, sedačku jsme nesehnali a jeli dom :lol:
Veletrh je fajn :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
2.3.13 14:08

@IvkaH Maj tam i hrací koutek pro malé děti? Chystám se tam s desetiměsíčním synem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
2.3.13 14:13

Byli jsme v loni a paráda, jeli jsme pro kočár ale žádnej jsem nevybrala, ale zase jsme nakoupili pomalu celou výbavičku,,paráda, letos jedu se podívat na sporťák tak doufám že ho tam budou mít. a jedu tam taky s malým tak doufám že tam nebude blbákov a bude se tam dobře jezdit s kočárem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.3.13 14:14
@dajka16 píše:
@IvkaH Maj tam i hrací koutek pro malé děti? Chystám se tam s desetiměsíčním synem.

tam ti různí prodejci měli na vyzkoušení hračky, takže to tam bylo různě v prostoru né jakoby jeden hrací koutek, ale každý ten prodejce hraček se tak snažil nalákat, že si tam ty děcka mohly zkoušet, my jsme s tama holku nemohli dostat :zed: a dokonce tam byly takové ty menší kolotoče 2 a skákací hrad, pak myslím, takové ty motorky na baterky, určitě tam najdete co se bude líbit i tak malému prckovi a je tam bufet, kde se dá poobědvat a mladší měla 6 měs. jsem ji tam mohla ohřít příkrm na oběd, ale bylo tam strašně moc lidí a ruch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
2.3.13 14:18

@IvkaH Jedem až v sobotu tak to bude snad ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.3.13 14:23

Taky bych jela, že by jsme si zas udělali rodinný výlet a děcka se zabavily, ale máme 4,5 letou a 17měs. a jsem ve 31tt tak nemám letos náladu, tak nahánět dvě divoké neposedné opice :mrgreen: takže letos vynecháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
2.3.13 14:49

A je tam možnost nakoupit výhodněji? Mám zájem o kočárek Cam, kvůli tomu tam jdu, tak snad dají nějakou veletržní cenu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
2.3.13 14:52

@circus Prej je to levnější až poslední den veletru, ale já nevím :think: taky tam chci koupit kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
2.3.13 15:00

@dajka16 No jo, ale aby nebyly levnější ty omakaný a 100× rozložený a složený kočáry. :D Já myslela, že by mi dali nějakej poukaz třeba s 10% slevou s tím, že slevu můžu uplatnit tam a tam. To by bylo super. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
2.3.13 15:02

@circus Jo to by bylo :pankac: Ale pochybuju, že nám někdo dá slevu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
2.3.13 15:02

@dajka16 až poslední den? já jsem myslela že po celou dobu veletrhu :think: a na ten poslední den už tam pak nebude žádnej výběr, no uvidím jestli ten sporťák co chci tam bude za levnějš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
2.3.13 15:04

No já se každopádně zeptám…líná huba holé neštěstí, že jo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20818
4.3.13 13:39

Zdravím,
na veletrhu se potkáme. :D V diskuzi Emimino na veletrhu Prodítě - navštivte nás! si zařiďte 50% slevu na vstupenky a přijďte navštívit náš stánek. Připravili jsme tam pro vás soutěž o spoustu cen. :dance:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
4.3.13 13:44

Ahojky admin.jak se da ta sleva zaridit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.