Veletrh Pro dítě 2013 Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20848
4.3.13 13:52

Je to hned v prvním příspěvku v diskuzi, kterou jsem posílala. Zkopíruju sem.

„Vstupenky s 50% slevou
Pro vás, kteří se na veletrh PRODÍTĚ také chystáte, ale nestihnete získat lístek zdarma, využijte 50% slevu na vstupenku. Jděte na stránky www.bvv.cz/prodite, klikněte na odkaz „REGISTRACE NÁVŠTĚVNÍKŮ“, zadejte registrační kód DITE2013, vyplňte zobrazený formulář a odešlete. Po registraci Vám bude emailem zaslán voucher (pdf), který si vytiskněte. Voucher Vás opravňuje k využití 50 % slevy na vstupném, které s platným voucherem činí 80,– Kč.“

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
4.3.13 13:56

Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
5.3.13 09:14

Holky, je tam nějaké zázemí pro kojící matky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
5.3.13 12:50

My jsme byli v loni (se 7mi měsíčním dítětem) a úplně nadšená jsem nebyla. Sháněli jsme krosnu na dítě a nic tam nebylo. Nejlepší je to tam podle mě pro nastávající rodiče, ti se tam „vyřádí“ :-) Letos jsem jet nechtěla, ale asi nakonec pojedeme, protže čekáme druhé dítko a chceme se podívat na nějaké sourozenecké kočárky (pokud tam teda něco bude). A taky se mrkneme na stánek emimina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
5.3.13 12:51

@jessikka já myslím, že jo. Určitě se tam dá dítě v lkidu nakojit i jinak nakrmit, přebalit a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
7.3.13 17:14

Chci se zeptat: je to na veletrhu levnejsi? nebo ne… zatim mam z teto diskuse dojem, ze neni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.3.13 18:43

Ahoj holky, tak jestli už jste některá letos byla, tak se pochlubte :) Chystáme se v sobotu, tak at víme do čeho jdeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
7.3.13 18:44

@veronika.z :pankac: taky jedu v sobotu, prosím pisněte lze tam koupit něco levněj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
7.3.13 19:21

Koukam v sobotu nas tam bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
7.3.13 20:49

Já jedu už zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.3.13 21:16

Ahoj, moje sestřenka tam byla dneska a koupila i se svojí švagrovou golfky se slevou 20 % - jedna Silver cross a druhá myslím Baby design. My se tam chystáme zítra, tak když mi to po návratu vyjde, tak napíšu, jaké to bylo ;) Zdraví Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
7.3.13 22:33

@ammisha ahoj urcite dej info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
7.3.13 23:02

Též jedeme až zítra už se moc těším, sice cesta tříhodinová ale co :) snad to bude stát za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
8.3.13 15:21

Já jdu taky v sobotu a chtěla jsem se zeptat, zda tam seženu nějaký oblečky, zavinovačky, výbavičky za lepší cenu než jsou v kamenných obchodech? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
8.3.13 15:26

Ja jsem to tam kupovala loni, nak extra velke slevy na tom nebyli, ale urcite se naka kacka usetrila. a taky dost velky vyber tam byl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.