Veletrh Pro dítě 2013 Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Je to hned v prvním příspěvku v diskuzi, kterou jsem posílala. Zkopíruju sem.
„Vstupenky s 50% slevou
Pro vás, kteří se na veletrh PRODÍTĚ také chystáte, ale nestihnete získat lístek zdarma, využijte 50% slevu na vstupenku. Jděte na stránky www.bvv.cz/prodite, klikněte na odkaz „REGISTRACE NÁVŠTĚVNÍKŮ“, zadejte registrační kód DITE2013, vyplňte zobrazený formulář a odešlete. Po registraci Vám bude emailem zaslán voucher (pdf), který si vytiskněte. Voucher Vás opravňuje k využití 50 % slevy na vstupném, které s platným voucherem činí 80,– Kč.“
Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme byli v loni (se 7mi měsíčním dítětem) a úplně nadšená jsem nebyla. Sháněli jsme krosnu na dítě a nic tam nebylo. Nejlepší je to tam podle mě pro nastávající rodiče, ti se tam „vyřádí“
Letos jsem jet nechtěla, ale asi nakonec pojedeme, protže čekáme druhé dítko a chceme se podívat na nějaké sourozenecké kočárky (pokud tam teda něco bude). A taky se mrkneme na stánek emimina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jessikka já myslím, že jo. Určitě se tam dá dítě v lkidu nakojit i jinak nakrmit, přebalit a tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci se zeptat: je to na veletrhu levnejsi? nebo ne… zatim mam z teto diskuse dojem, ze neni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak jestli už jste některá letos byla, tak se pochlubte
Chystáme se v sobotu, tak at víme do čeho jdeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veronika.z
taky jedu v sobotu, prosím pisněte lze tam koupit něco levněj?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, moje sestřenka tam byla dneska a koupila i se svojí švagrovou golfky se slevou 20 % - jedna Silver cross a druhá myslím Baby design. My se tam chystáme zítra, tak když mi to po návratu vyjde, tak napíšu, jaké to bylo
Zdraví Pavla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Též jedeme až zítra už se moc těším, sice cesta tříhodinová ale co
snad to bude stát za to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jdu taky v sobotu a chtěla jsem se zeptat, zda tam seženu nějaký oblečky, zavinovačky, výbavičky za lepší cenu než jsou v kamenných obchodech? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem to tam kupovala loni, nak extra velke slevy na tom nebyli, ale urcite se naka kacka usetrila. a taky dost velky vyber tam byl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.