Veletrh Pro dítě 2013 Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dnes jsem byla obkouknout… nemela jsem moc casu, kazdopadne jsem nakoupila par drobnosti… v bamboolikovi to meli levnejsi nez obvykle… a taky udelala jsem dcerce radost: http://www.veselanohavice.cz/…tak-ohnivak/ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, včera jsme tam byli. Je tam k vidění velké množství kočárků a autosedaček, koupila jsem doslova za pár kaček povlečení do postýlky a zavinovačku a získala info k látkovým plenám - kvůli tomu jsem tam vlastně šla.
Chtěla jsem poprosit, kupovaly jste některá slevovou knížku Odmaminky se slevou na vstupenky na veletrh? Byl tam kupon na slevu do obchodu Brána k dětem v Brně, pokud byste ho měly vyhodit, mohly byste mi ho poslat? Poštovné samozřejmě zaplatím. Děkuji moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte,
tak jsme dneska byli s mužem na veletrhu, přišli jsme po desáté a odcházeli ve dvě
Ale my jsme si šli prohlédnout kočárek, co jsme měli vybraný (jeden ze 3. adeptů) a nakonec nás tolik přesvědčil, že jsme si ho i objednali… ![]()
Veletrh je jen v jednom pavilonu. Když jde člověk po něčem konkrétním, tak se to dá projít vcelku rychle. Byly tam poměrně hodně zastoupené polské značky - hodně kočárků, ale i postýlky, přebalovací podložky, pulty, oblečení. My jsme polský kočár nechtěli, ani k těm jejich postýlkám nemám moc důvěru (přijdou mi dost vachrlaté), takže hromadu jsme toho jen profrčeli. Samozřejmě tam ale mají i zastoupení české firmy - mě nejvíc zaujaly firma bamboolik (www. bamboolik. cz), a česká firma Vlček (dupačky, polodupačky, trika, tepláčky atd.) - u obou jsem koupila. Co mi trochu vadilo je to, že na webu je uvedeno, že bude zastoupena např. fa Lodger, ale to neznamená, že tato firma tu má samostatný stánek. Prostě tam mají zastoupení obchody, e-shopy atd. co jejich výrobky vedou, ale neznamenalo to, že si budu moci od této firmy prohlédnout celý jejich sortiment.. Třeba já si chtěla prohlédnout 2 určité kojící polštáře a srovnat je, ale nakonec tam nebyl ani jeden (jednu z těch značek tam měli třeba na 2 stáncích, ale ten polštář, co jsem chtěla neměli ani na jednom
)
Jinak u řady firem měly na výrobky veletržní cenu - nejen na vystavené kusy, ale i na objednávky. My tak měli slevu na kočárek easywalker cca 10 %, udělali jsme objednávku, domluvili dodání - chtěli zálohu 1000 Kč. VELMI v tomto směru oceňuji přístup firmy Kočárky Daniela (jsou přímo dovozci kočárků EW a dělají i servis), protože nejen, že nám všechno ukázali, změřili, nechali vyzkoušet, ale dokonce nám nabídli, ať se s kočárky (váhali jsme mezi čtyřkolkou a trojkolkou)projedeme venku (!!!) před pavilonem. Ta možnost zkusit si kočárky na různých površích - je tam chodník, obrubník, silnice asfaltová i z kočičích hlav- byla super a hrozne pomohla při rozhodování. Projet se s kočárem po kočičích hlavách je totiž úplně něco jiného než na hladké podlaze obchodu či pavilonu. Na druhou stranu je pravda, že jsme nikoho jiného tam takto jezdit neviděli
Ale tak třeba je to dobrý tip pro ty, co uvažují o výběru kočárku ![]()
Suma sumárum - pokud sháníte kočárek, výběr je dobrý, ale převažují polské značky. Z ostatních např. SilverCross, Cam, Teutonie, Hartany, Easywalker, Inglesina, Britax, Mamas+Papas atd. Ceny jsou lepší než v obchodech, byla i sleva oproti internetu a nebo nějaký bonus. Pokud sháníte výbavičku, získáte přehled a můžete nakoupit se slevou (opět ale počítat hlavně s polskou produkcí). Za přínosné považuji prezentaci autosedaček fa Cybex, Romer atd. a dalšího příslušenství. Kdo ale výbavičku má a kočárek neshání, asi uvidí jen pár věcí, co ho zaujmou - prostě asi bude zklamán…
Pro děti je tam řetízkový kolotoč, skákací hrad a pak u výrobců kostek atd. možnost si pohrát a vyzkoušet další věci. Součástí je přebalovací koutek a prostor pro maminky. Šatna tam není, což je škoda, protože tahat se ze zimní bundou mě docela štvalo…
Tak snad jsem vám pomohla. Zdraví Pavla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my sme byli dnes. Nemuzu si pomoct, ale loni se mi to zdalo lepsi. Puvodne jsme jeli pro kocarek, ale nic sme nevybrali
Nejake procentualni slevy tam davaji, ale pokud to neni nejaka draha vec, tak to diky vstupnemu vyjde zhruba nastejno.
Jo, a moc dekuji emiminu za odznacek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ammisha nevsimla sis jestli tam meli nake sportaky, golfky od zopa?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dominikavojta - sporťáků a golfek tam měli hromadu, ale jestli tuto konkrétní značku opravdu nevím, nezlob se. My řešili trojkombinaci, tak jsem koukala trochu na jiné věci. Ale jak jsem psala výš - sestřenka i její švagrová tam obě golfky vybraly a koupily…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ještě bych se chtěla zeptat, dá se na BVV platit kartou nebo musím mít hotovost? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Korčulka86 U některých stánků sem vyděla že lidi kartou platí, ale u všech asi ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme dnes byli na BVV v Brně, z veletrhu mám dobrý pocit, odvezla jsem si deku do kočárku, madračku do postýlky, povlečení do kočárku, fusak Emitex a rychlozavinovačku, celkem za dobrý penízky. Kočárků všude byly mraky i autosedaček, kdybych už neměla koupený BD Lupo v zelené barvě, odvezla bych si nový BD Lupo v hnědé barvě, je úžasný!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dominikavojta
jojo měli je tam stánek funbaby a já jsem tam koupila v pítek golfky jumper
se slevou za 2565
a taky paní ochotně ukázalo složila vysvětlila co a jak a malého jsme tam taky dali at víme jak se tam vleze a mohli jsme ho zkusit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vylosované vítěze najdete v diskuzi Emimino na veletrhu Pro dítě - navštivte nás - níže na sedmé stránce.
Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.