Sušička Candy nebo Beko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sušička Candy nebo Beko?
Ahoj holky, máme novou pracku Candy (úzkou) a chceme si teď koupit na ni i susicku. Bohužel hodně úzkých sušiček není, jen Candy, Beko a Hoover vyrábí. Mate s nějakou zkušenosti? U Candy se bojím, jak se vyndava ta nádoba na vodu ze dveří, aby mi to neruplo. A pak aby sušení netrvalo přes dvě hodiny. Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Candy pro mě není důvěryhodná značka spotřebičů. Vzala bych Beko nebo Hoover. My máme Beko již několik let. Jsem spokojená, ale až doslouží, budu asi hledat jinou značku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak se spotřebiči Candy tak Beko mám dobrou zkušenost…rozhodovala bych se asi i podle toho jaké má sušici programy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řešila jsem to samé před nějakou dobou v Datartu a spotřebiče od Candy moc nedoporučují
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaZ2 píše: Řešila jsem to samé před nějakou dobou v Datartu a spotřebiče od Candy moc nedoporučují
Na to bych moc nedala, i když tady to může být pravda. Kupovala jsem v okay Elektru pračku, prodejce mi vychválil LG, že je to nejlepší značka praček na trhu v teto cenové kategorii, vzala jsem ji (a jsem spokojená, tip byl dobrej, slouží už několik let), ale šla tam moje sestra asi za půl roku a řekli jí, že LG nebrat. Tak pak se v tom vyznej
spíš doporučují to, na čem mají aktuálně nejvyšší provizi. Já si hledám raději na netu recenze, v elektru jim moc nevěřím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mababa232 mame Candy už 5 let a funguje super, ale s tou nádržkou na vodu to není úplně dokonale vyřešené - tím že se musí otevřít ten poklop aby ses tam dostala, máme to vyřešeno tak, že jsme ten poklop oddělali a nemáme ho tam vůbec (vodu vylévám po každém sušení - ale není to potřeba)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V elektru záleží, co je za tam za prodavače. Jsou schopni nakecat cokoliv, jen aby prodali. Vybíral jsem mražák a v jednom elektru mi prodavač valil do hlavy, že musím koupit okamžitě to co tam mají. Že je se vším problém vyrobit, že nemají slíbenou dodávku od centrálního skladu, výrobce nevyrábí,… A že to co tam mají, to tam zítra nemusí být. Tak jsem poděkoval a šel do jiného elektra a tam úplně v pohodě. A nejednalo se o žádnou malou prodejnu, ale o prodejnu velkého řetězce elektra.
Podobně jsem kupoval televizi a prodejce mi neustále nutil nějakou kalibraci za asi dva tisíce. Nerozuměl jsem tomu, co myslí kalibrací, tak jsem mu řekl, že si doma televizi nastavím přes menu, jak mi to bude vyhovovat. Tvrdil mi, že oni mají od výrobce přístroj na kalibrace za asi půl milionu. A když jsem se zeptal, jestli je to dobrá značka, tak že je to takový průměr, že on by koupil jinou. Ale skladem ji neměli, tak jsem poděkoval a zašel do jiné prodejny téže firmy (televizi měli mít v akci). Tam ji měli skladem, řekli mi, že se tam nic kalibrovat nemusí a že o něčem takovém nikdy neslyšeli a že vybraná televize je celkem dobrá značka.
A pak si má člověk vybrat. Jakémukoliv prodejci nevěřím ani dobrý den a ani nos mezi očima. Podobně jsou na tom třeba recenze na internetu - nikdo nevíme, jestli si je nepíše ten obchod sám, nebo naopak negativní recenze nepíše konkurence… Orientovat se v tom je prostě hrozně těžké.
A po moji otázce, jestli vybrané zboží je opravdu takový šmejd, který nevydrží, že k tomu musí nabízet prodlouženou záruku na x let, se na mě taky nedívali zrovna moc vstřícně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit