Sušička na pračce - bezpečnost
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sušička na pračce - bezpečnost
Ahoj holky, plánujeme koupelnu v novém bytě, vzhledem k množství prádla bych ráda měla sušičku, koupelna je malá, tudíž jediné místo, kam ji umístit, je na pračku. Vychází nám to tak, že by pračka a na ní sušička byly vedle vany, takže mě zajímá, zda je to bezpečné, pokud použiju spotřebiče stejné značky a dám mezi ně mezikus. Nerada bych, aby sušička např. spadla na člověka koupajícího se ve vaně. Pračka, kterou máme teď, při odstřeďování hrozně skáče, takže se bych se bála, kdyby na ní ještě něco stálo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
1. Ten mezikus právě zajišťuje bezpečnost
2. To že se ty hýbá pračka je špatným nastavením těch nožiček, já mám pračku starší a ani se nehne, ale musí to člověk fakt dokonale nastavit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofie2013 prijde mi to, jako uvazovat o tom, nemit lednici vedle jidelniho stolu. Meli jsme, mame, nikdy nic nespadlo. Myslim, ze vetsina rodin, kde je pracka a susicka, je ma na sobe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofie2013 My jsme to tak měli a nic se nestalo. Sušička byla dost těžká na to, aby ji pračka shodila při provozu
Měli jsme ji na staré pračce, která se třepala a potom jsme koupili novou pračku a měli jsme ji i na té. Nic jsme mezi něma neměli
Neměl by být problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem sušičku na pračce 2 roky a bez problémů. Ale pračka byla seřízená a neskákala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám pračku a sušičku s mezikusem od jedno výrobce a klidně je mám zapnuté obě naráz a ještě mi nikam neodtancovaly a ni se neporoučely k zemi. Jinak ty nožičky od pračky se musí nastavit, aby to bylo v rovině.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sušička s mezikusem určitě nemůže spadnout
. Ale pračka teda nesmí skákat, skákání naznačuje, že je špatně vyvážená.
My máme sušičku na pračce bez mezikusu, pračka je starší a navíc užší, takže na ní je deska a na ní sučička, mezitím jsou protiskluzové podložky. A drží to bez problému, nic se neposune ani o milimetr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manzel se taky strasne bal, ale po roce fungovani uz to konecne neresime
predtim se porad chodil koukat, jestli se susicka nehybe, nesmela jsem poustet soubezne pracku a susicku a tak
ten mezikus to drzi dobre a to nam obcas pracka trosku odtancuje dopredu, takze za me spokojenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme bez mezikusu, je to stejná značka a i když jedou obě - nehne se vůbec nic!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit