Sušička - jakou koupit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sušička, poradíte
Moje sušička řekla, že už sušit nebude. Jeden den sušila a další den řekla, že už sušit nebude.
Displej nesvítí. Sama s tím asi už nic neudělám a oprava už nemá smysl po těch letech.
Mám dvě možnosti - být bez sušičky (to si nedovedu představit ani týden) a nebo koupit novou. Poradíte??? S předchozí prackou a sušičkou jsem byla spokojená, i když nějaké opravy byly.
Byla jsem upozorněna, že nové sušičky nesusi tak dobře jako ty staré. Dále mám problém s tím, že tam není vyndáváci filtr - tam je neskutečně množství bordelu, tudíž si myslím, že sušička bude za chvilku ucpaná. Kupovala jsem novou pračku a nejsem s ní vůbec spokojená. Přijde mi, že přestože má více otáček než předchozí pračka, tak stejně je prádlo mokrejsi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Sára 1 píše: Více
Pokud jsi zvyklá na sušičku, tak si ji kup
Já ji nemám, respektive v případě nutnosti máme pračku se sušičkou. Takže pár kousků občas suším, ale výjimečně. Primárně je to pračka. Mám doma sušák, nebo dám ven.
Sama píšeš, že si to bez ní nedovedeš představit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějak nechápu, v čem je problém? Kup si novou a vyřešeno. Kde není vyndavací filtr? U nových sušiček? Jistě že je vyndavací, jak by se to jinak čistilo? Mám Bosch a suší perfektně, není pravda že nové sušičky nevysuší dobře. Má samočistící kondenzátor, to je velké plus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kde není vyndavaci filtr. Asi taky záleží po jakých susickach se díváš. Mám 10 let miele a jsem spokojená. Ani nebyla nijak extrémně drahá. Ale 5000,– taky nestála.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovali jsme sušičku loni na podzim. LG za 13 nebo 14 tisíc a vyndavací filtr má. Suší bezvadně. Tchyně má LG 9 let starou a když prádlo vyndavá po delší době, je zavlhlé. Ta naše to nedělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Samočistící sušičky nemají vyndávací filtr (spodní filtr; nemyslím ten košík u dvířek). U starších sušiček filtr vytáhneš, vypereš, uvnitř vysaješ. U nových ne, pokud se ucpe, musíš volat opraváře.
@Sára 1 Kdybych vybírala dnes, asi bych šla do aeg.
Ty filtry byly dříve řešeny lépe. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám už asi 4 roky sušičku Gorenje a jsem spokojená. Vyndavací filtr má dole a další klasika jako u všech ve dvířkách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
Já to špatně napsala. Chtěla jsem poradit, jakou sušičku. Jasně že si ji koupím. Bez sušičky nebudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše: Více
To je to, co mě děsí. Hned volat opraváře. To tady bude dost často.
Dívali jsme se na Beko, protože máme Beko pračku. Už jsem si na ni zvykla a nakonec pere dobře. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám sušičku AEG, mamka zase LG a obě jsme spokojené. Mně se u AEG líbí program na vlnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame asi rok lord (je to neco jako bosch),je na ni i 5 let zaruka a asi dobry.pisu asi protoze nemam srovnani. predtim jsme susicku nemeli. segra ma beko a je taky spokojena. Koukala bych jakou ma spotrebu
.ty levnejsi mivaji spotrebu vetsi, takze ve finale neusetris ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když to budeš pracidelne čistit, tak nikoho volat nemusíš. Ono to i poznáš, že je potřeba ho vyčistit - prádlo se suší déle. Sušičku mám 5 let Beko, naprosto bez problému, teď to máme dokonce přidělané rovnou na odpad a suší to ještě lépe. Spodní filtr čistím zběžně 1-2× měsíčně (podle prádla) a 2× ročně to dělám vysavačem, abych dostala ven úplně všechno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a to je tak stará, ze se nevyplati zavolat opravare?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše: Více
tak to abCh si starou hycklala. ty jeste starsi mely vyndavaci vyparnik, mohl se osprchovat a jet dal.
divim se, ze tohle EU dovoli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše: Více
Ano, je tak stará a už párkrát opravovana, takže se nevyplatí opravovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit