Sušička prádla Beko EDE8635RX0

43035
27.11.18 06:55
@MelissaMuray píše:
Ahoj, koupili jsme tuto sušičku Beko EDE8635RX0. Je to má první sušička tak se chci poradit :D dneska jí chci poprvé pustit :)
na jaké programy většinou pouštíte? Potřebuju aby bylo prádlo co nejvíce suché, pokud možno i bez žehlení, rovnou na uložení do skříně. Bojujeme doma s vlhkostí.
Třídíte prádlo z pračky než ho dáte do sušičky? Já totiž moc prádlo netřídím ani do pračky, roztřídím na barevné, bílé a černé, ale to je tak vše. Ručníky peru normálně s prádlem, málokdy se stane, že bych měla více ručníků, abych je zapla zvlášť.
Děkuji moc

ten dvouhodinovy program a jeste si tam muzes dat +, aby to bylo sussi. barvy jsou do sucicky jedno. Dulezita informace je, ze kdyz to chces mit rovne, musis to tahat jeste horke a hnedka rukou uhladit a slozit, jinak je to horsi, nez ze susaku. Taktez kdyz susicku preplnis - coz asi souvisi s tim, ze nemas sanci vytahat to horke :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
121
27.11.18 07:12

@Pudloslava Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
27.11.18 07:13

Ja se musim priznať že mame beko nakolik mne presvedčila kapacita a cena.bohuzel jine susicky mi udelaly lepší službu :? Každopádne nejlepsi program zatim je bavlna rovnou do skrine a samozrejme pridat ešte ten vesacek co symbolizuje takova vlnka vertikalni a plusko.dohromady neco pres 3hodiny?samozrejme nepreplnit a tahat za horka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21629
27.11.18 07:46

ja susim na mix materialu a v pohode. obcas jsou vlhke gumy, tak necham pradlo doschnout. pokud budes susit najednou rucniky a jemne pradlo, nebude to fungovat dobre. bud bude neco hodne vlhke nebo presusene a zmackane. jo a nektere veci musim zehlit i pri vytazeni za horka. holt spatny material…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.11.18 08:31

Děkuji moc :) tak už jsem tam šoupla první várku, tak jsem zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
27.11.18 09:07

Ja susim na bavlnu a jeste nekdy dosousim treba 20min na syntetiku. Fleece a hodne umele veci treba satky ty nesusim. Vyndavam hned a nebo nastavim aby to profukovalo i po dosuseni. A deten kupuji o cislo vetsi obleceni, treba bodycka nebo overalky, ty se proste susenim zmensuji. Ted jsem porovnala co jsem mela po malem obleceni bez susicky a ty velikosti zustaly o 5cm delsi nez ted u dalsiho mimca kdyz mam susicku.

• Citovat
  • Upravit
43035
28.11.18 09:53

@MelissaMuray tak jsme tu zrovna meli opravare, hlasilo to plnou nadrz, ackoli ta plna nebyla

1. nam rekl, ze 100% pozna, ze pouzivame avivaz, ale my ji na pradlo do susicky nepouzili ani jednou. Nas najemnik ji pouziva, v susce nesusi, tak ledaze nejaky zbytky avivaze z pracky?
  2. oproti instrukcim v navodu nam rekl, ze ten horni filtr se ma umyvat mydlovou vodou cca 1× mesicne, ten dolni molitanovy se naopak mokrou cestou cistit vubec nema, nici se tim. A ma se tak po pulroce menit .

mame zadelanej vyparnik, to je pry oprava tak za 5000 kc a zaruka se na to nevztahuje - chyba uzivatele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí