Sušička prádla Beko EDE8635RX0
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@MelissaMuray píše:
Ahoj, koupili jsme tuto sušičku Beko EDE8635RX0. Je to má první sušička tak se chci poraditdneska jí chci poprvé pustit
na jaké programy většinou pouštíte? Potřebuju aby bylo prádlo co nejvíce suché, pokud možno i bez žehlení, rovnou na uložení do skříně. Bojujeme doma s vlhkostí.
Třídíte prádlo z pračky než ho dáte do sušičky? Já totiž moc prádlo netřídím ani do pračky, roztřídím na barevné, bílé a černé, ale to je tak vše. Ručníky peru normálně s prádlem, málokdy se stane, že bych měla více ručníků, abych je zapla zvlášť.
Děkuji moc
ten dvouhodinovy program a jeste si tam muzes dat +, aby to bylo sussi. barvy jsou do sucicky jedno. Dulezita informace je, ze kdyz to chces mit rovne, musis to tahat jeste horke a hnedka rukou uhladit a slozit, jinak je to horsi, nez ze susaku. Taktez kdyz susicku preplnis - coz asi souvisi s tim, ze nemas sanci vytahat to horke ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja se musim priznať že mame beko nakolik mne presvedčila kapacita a cena.bohuzel jine susicky mi udelaly lepší službu
Každopádne nejlepsi program zatim je bavlna rovnou do skrine a samozrejme pridat ešte ten vesacek co symbolizuje takova vlnka vertikalni a plusko.dohromady neco pres 3hodiny?samozrejme nepreplnit a tahat za horka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja susim na mix materialu a v pohode. obcas jsou vlhke gumy, tak necham pradlo doschnout. pokud budes susit najednou rucniky a jemne pradlo, nebude to fungovat dobre. bud bude neco hodne vlhke nebo presusene a zmackane. jo a nektere veci musim zehlit i pri vytazeni za horka. holt spatny material…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moc
tak už jsem tam šoupla první várku, tak jsem zvědavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja susim na bavlnu a jeste nekdy dosousim treba 20min na syntetiku. Fleece a hodne umele veci treba satky ty nesusim. Vyndavam hned a nebo nastavim aby to profukovalo i po dosuseni. A deten kupuji o cislo vetsi obleceni, treba bodycka nebo overalky, ty se proste susenim zmensuji. Ted jsem porovnala co jsem mela po malem obleceni bez susicky a ty velikosti zustaly o 5cm delsi nez ted u dalsiho mimca kdyz mam susicku.
- Citovat
- Upravit
@MelissaMuray tak jsme tu zrovna meli opravare, hlasilo to plnou nadrz, ackoli ta plna nebyla
- nam rekl, ze 100% pozna, ze pouzivame avivaz, ale my ji na pradlo do susicky nepouzili ani jednou. Nas najemnik ji pouziva, v susce nesusi, tak ledaze nejaky zbytky avivaze z pracky?
- oproti instrukcim v navodu nam rekl, ze ten horni filtr se ma umyvat mydlovou vodou cca 1× mesicne, ten dolni molitanovy se naopak mokrou cestou cistit vubec nema, nici se tim. A ma se tak po pulroce menit .
mame zadelanej vyparnik, to je pry oprava tak za 5000 kc a zaruka se na to nevztahuje - chyba uzivatele
- načítám...
- Citovat
- Zmínit