Vysoušeč vlasů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dostala jsem asi před 3 lety drahý kulmofén, a 8mi letá dcera teď dostala fén z LIDLu, na sušení po plavání, aby mi ho nerozbila. No celá rodina včetně mě se suší hlavně tím dceřiným
Má regulaci teploty i síly a fouká na nevyšší rychlost velmi silně, ale já nemám extra požadavky ![]()
https://www.lidl-shop.cz/…i/p100225309
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám od Philips s ionizátorem a je to super, nepřesušuje vlasy a ty pak tolik neelektrizují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Loni mi odešel fén co jsem měla skoro 20 let, koupila jsem rowentu s ionizátorem, má volitelnou jak teplotu, tak i sílu foukání a má tlačítko pro studený vzduch. Jsem moc spokojená, vlasy neelektrizuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám tenhle z Lidlu a jsem spokojená: https://www.lidl-shop.cz/…1/p100242424
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aliik @pedigka Ty z Lidlu ale teď nemaji, ne? Já si koupila z Lidlu kulmu se žehličkou. Použila jsem to jednou. Vyhozené peníze.
Já byla s tím fénem spokojená. Akorát posledně se z něj trošku kouřilo a tak si myslím, že je čas ho vyměnit. Zehlicka se mi rozbila také v ten den. A kulma nesla sestavit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam myslim remington, ale moc ho nepozivam, ale ma taky tlacitko na studeny vzduch, pro malou bych to doporucila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po té, co jsem vyměnila velmi dobrou Rowentu za profesionální fén a vlasy vysousim opravdu tak, jak se ma, je jejich kvalita úplně jinde. Mám Parlux, za těch pak
pár peněz navíc to stojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:
@Aliik To se mi ale nechce platit poštovné.
Poštovné je jen za 59, tuším. Takovou nízkou cenu jsem nikde jinde na eshopu nevidela. Pokud je nákup přes 1000kc, je poštovné zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Potřebovala bych poradit. Chtěla bych si koupit nějaký už lepší fen. Koukala jsem na remington hydraluxe pro EC9001 anebo panasonic nanoe a double mineral EH-NA98… ale nevím který z nich, tak jestli tu náhodou někdo s nimi nemá zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@serfinda1 píše:Špička na trhu je teď Fén Philips Prestige SenseIQ BHD827/00 - umí snímat teplotu vlasů a neničí je. Zrovna jsem tady založila diskuzi, zda něco takového existuje ve variantě kulmofénu.
Ahoj. Potřebovala bych poradit. Chtěla bych si koupit nějaký už lepší fen. Koukala jsem na remington hydraluxe pro EC9001 anebo panasonic nanoe a double mineral EH-NA98… ale nevím který z nich, tak jestli tu náhodou někdo s nimi nemá zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaCV ten už je asi moc drahej
ten remington i panasonic mají také to, ze si regulují teplotu takže je nefoukas horkým vzduchem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit