Šusťáky Wolf
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Šusťáky Wolf
Ahoj,mate nekd tyhle sustaky http://www.mimibazar.cz/foto.php?…, zajimalo by me zda se hodi i na zimu do snehu, diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nám minulý týden dorazily.Vypadají dobře,punčocháče a tyto kalhoty a bude to v pohodě
ale do -15 to není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám dotaz,
nevím jakou velikost, chci aby vydržely dvě sezony, takže DAJÍ se ohrnout nohavice, aby to drželo ohrnuté??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jizvíková píše:
Mám dotaz,nevím jakou velikost, chci aby vydržely dvě sezony, takže DAJÍ se ohrnout nohavice, aby to drželo ohrnuté??
Jizvi ja ted dceri jedny takove koupila a ano, daji, chtela jsem se podivat, zda to jsou ty stejne co na odkazu, ale ten nefunguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, ohrnout jdou docela dobře, jenom pozor, jestli máš mohutnější děti - zdají se mi dost úzké, ale já mám dítě menší tak třeba ve větších velikostech jsou širší. Nebo mám extra otesánka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rona píše:
Jojo, ohrnout jdou docela dobře, jenom pozor, jestli máš mohutnější děti - zdají se mi dost úzké, ale já mám dítě menší tak třeba ve větších velikostech jsou širší. Nebo mám extra otesánka
mam podvahovce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak v tomhle vám ot závidím, mám pocit, že najít padnoucí oblečení na menšího, ale přitom ne drobného je problém - syn měří cca 85 cm a váří kolem 13 kg a všechno je mu malý - teda to co mu je dobře na délku je mu úzké
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rona píše:
Tak v tomhle vám ot závidím, mám pocit, že najít padnoucí oblečení na menšího, ale přitom ne drobného je problém - syn měří cca 85 cm a váří kolem 13 kg a všechno je mu malý - teda to co mu je dobře na délku je mu úzké
ja mam taky celkem problem najit vvhodne kalhoty pro dcerku, protoze ona je drobek a v pase ji vsechno pada, takze by mohla nosit velikost 86, jenze na vysku ma 104, takze je to tezke vybirani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit