Šusticí folie do hraček
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Šustící folie do hraček
Ahoj, nemáte někdo tušení, co je to za folii v hračkách která šustí? Popř. kde se dá sehnat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To by mě taky zajímalo, vždycky zkumám Lamaze hračky, tam je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, co používaj profesionálové, ale pro domácí šití se používá celofán ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etcetera78 píše:
Nevím, co používaj profesionálové, ale pro domácí šití se používá celofán
A susti i po vyprani?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho používala jen do bříška zmačkaný a to vydržel i vyprání. Dát ho naplacato (jako mají třeba ty Lamaze, že jedno křídlo motýla šustí) a přišít jsem nezkoušela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to asi jo, to sme nezkoušeli. My dělali jakoby knížku a tam to bohužel nepřežil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Take to ted resim a take bych rada jen jednu vrstvu, napadl me papir na peceni ci pouze igelitovy sacek, ale jeste jsem to nezkousela. chce to neco, co vodou nemeni sve vlastnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem zkoušela šít hračku malé a právě jsem se na tomto zasekla, protože ona má ty šustící věci ráda.
Zkusila jsem tam dát takový pevný igelit do kterého balím zboží (vidět to můžete u číňanu - balí do toho taky věci), ten se mi po prošití ze stehů vytrhával. Pak jsem zkoušela kus zipového sáčku - ten držel teda lépe, ale věřím tomu, že by se po vyprání také utrhl, jedině to prošít potom zvenčí na více místech…
Ten celofán je dobrý nápad, ale myslím, že to bude podobné - že se bude trhat ze švů.
Myslela jsem jestli třeba neexistuje nějaká šustivá látka, nebo látka s nějakou šustivou složkou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, obnovuji diskuzi, už nějakou vykoumal, co jde dobře použít? Zkoušely jste některá prosím ten celofán?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, už to taky nějakou dobu hledám a před chvíli se mi zadařilo ![]()
tak zasílám odkaz http://www.fler.cz/zbozi?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není vůbec za co. Jojo paní to má poněkud předražené
ale nikde jinde jsem nic nenašla. Přeji příjemné tvoření ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak opet obnovuji dotaz…odkaz, co poslala lussija uz asi neni aktualni…poradi nekdo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nellinda našla jsem na fleru
https://www.fler.cz/…acek-6777456
- načítám...
- Citovat
- Zmínit