Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky jak mám elegantně nadhodit chlapovi, že z peněz, které dotaneme jako svatební dary bych chtěla jet do zahraničí na svatební cestu? Domácnost již máme SKORO vybavenou… Děkuji za rady ![]()
@kaczuska píše:,,hele a co uděláme s penězi, který dostaneme jako svatební dar? Co kdybychom jeli někam na dovolenou?,,
Holky jak mám elegantně nadhodit chlapovi, že z peněz, které dotaneme jako svatební dary bych chtěla jet do zahraničí na svatební cestu? Domácnost již máme SKORO vybavenou… Děkuji za rady
Miláčku, co bys řekl na to, že ze za finance ze svatebních darů bychom jeli na dovolenou? ![]()
Tohle bys měla před manželstvím umět ![]()
Brouku, co kdyby jsme za ty prachy, co dostaneme na darech vyrazili na nějakou super svatební cestu?
Holka to se jako bojíš zeptat na takovou věc?!?! Co budeš dělat, až přijde skutečnej problém? ![]()
@Krasavicaa píše:
Brouku, co kdyby jsme za ty prachy, co dostaneme na darech vyrazili na nějakou super svatební cestu?Holka to se jako bojíš zeptat na takovou věc?!?! Co budeš dělat, až přijde skutečnej problém?
Tak se zase zeptá tady, tady se vždycky přece na všechno najde rada ![]()
@Maty1989 píše:
Tak se zase zeptá tady, tady se vždycky přece na všechno najde rada
Koukala jsem na její založený diskuse ![]()
@Krasavicaa píše:
Koukala jsem na její založený diskuse
A jsi zase o něco chytřejší? ![]()
@Maty1989 píše:
A jsi zase o něco chytřejší?
Já ne, ale zakl.se tu bude za chvíli ptát co si obléct k černým ponožkám ![]()
@Krasavicaa píše:
Já ne, ale zakl.se tu bude za chvíli ptát co si obléct k černým ponožkám
Tady vidíš, jak se tu spoléhá na druhé, proč by si měla lámat hlavu, když tu jsme na to my, ne?
![]()