Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Děvčata můžete mě prosím poradit smuteční hudbu pro 85 babičku, která nám zemřela a po svátcích máme rozloučení. Mám v hlavě nějak prázdno, vůbec nic mě nenapadá…měla ráda polkové písničky. Děkuji všem
No a co babicky oblibene?
My nechavali pro strejdu hrat od Spaleneho-az me andele zavolaji k sobe. Uprimnou soustrast
Příspěvek upraven 25.12.14 v 11:08
Zeptat se, určitě máte v okolí nějakou skupinku, co hrají „dechovku“. Mladým už to nic moc neříká, ale starším lidem tahle hudba byla bližší. Přeji upřímnou soustrast ![]()
Nemusí být vyloženě smuteční, prostě to, co měla babička ráda. Úpřimnou soustrast.
Našemu dědovi hrála melodie písničky Tam u nebeských bran.
Upřímnou soustrast i ode mě.
Ja bych chtela mozartovo requiem - ale spis bych si ho sama chtela poslechnout pred smrti, po smrti at si pustej co chtej.
Můj synovec ve svých 19. letech toto zpíval jeho tátovi na pohřbu. Brečely snad i lavice. I když je to už téměř 20 let, neubránila jsem se slzám.
Moje babicka umrela pred dvema mesici. Mamka se strejdou ji nechali zahrat jeji oblibenou Bile konvalinky a pak hrali Ave Maria a A conte partio (nebo jak se to pise, zpiva to Boceli). Bylo to rozlouceni ve smutecni sini, na hrbitove by to bylo asi jine
@Žofinka13 Petr Spálený-až mě andělé. Tu si nechám zahrát já ![]()
UPŘÍMNOU SOUSTRAST
![]()