Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj chtela jsem se zeptat co si myslite o tom zr na nasi svatbe bude 40 hostu a s toho 6 druzicek? neni to moc?
Co je moc? Vždyť je to úplně jedno. Chceš je tam? Nebo se ti tam samy nacpaly? Já bych to vůbec neřešila.
Nás bylo na svatbě pětadvacet, navíc bez družiček, a myslím, že pro naše rodiny to bylo akorát. Ale je to hrozně individuální, zažila jsem i svatbu o dvěstěpadesáti lidech, a i to zas mělo něco jiného do sebe. Takže záleží jen a jen na vás a vaší domluvě, co vám je a není příjemné. Třeba já mám příbuzných kotel, klidně bych se jen se svojí rodinou dostala na šedesát, sedmdesát lidí, ale pozvala jsem prostě jen ty, se kterými jsem ten okamžik skutečně chtěla prožít. Ale každý to má jinak ![]()
@k980 je to tvoje svatba, takže pokud tam chceš družičky ačkoliv to v ČR není tradice, tak si jich tam vem třeba dvacet
@k980 my měli na svatbě okolo 80 lidi, ale družičky mi přišli naprosto zbytečné Akorat moje 9 léta sestřička byla něco jako družička ![]()
My máme cca. 45-50 hostů, z toho 5 družiček a 5 mládenců. A nemyslím, že to bude moc… Jsou to lidi, které máme rádi a kterým vděčíme za pomoc. Většina našich hostů jsou kamarádi, příbuzných tolik nemáme. Ale svatbu máme až za rok ![]()
Nenacpaly jsou to moje dost dobre kamaradky ktere jsem je oslovy ja sama a taky se jedna o pomoc a tem holkam verim jelikoz budu se vdavat v 7 mesici a pomoc budu potrebovat
ale cetla jsem prave na internetu ze maji vsichni jen dve ![]()
Co je moc? Udělejte si to podle sebe. I kdyby družiček bylo 10 tak co?
my neměli družičky žádné…
@k980 píše:
Nenacpaly jsou to moje dost dobre kamaradky ktere jsem je oslovy ja sama a taky se jedna o pomoc a tem holkam verim jelikoz budu se vdavat v 7 mesici a pomoc budu potrebovatale cetla jsem prave na internetu ze maji vsichni jen dve
No je to snad tvoje svatba a tvoje rozhodnutí, proč se řídit internetem. Jak to chceš, takto bude. Hodně štěstí!!!
@dedrichov píše:
Moc hostů. Družiček akorát
A já bych zase řekla, že hostů málo, družiček dost
ale je to váš den, vaše věc ![]()