Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky.
Zajimalo by me, jaky je vas nazor na mou situaci.
Muj pritel je Anglican, zijeme uz 8 let v Irsku, mame dvouleteho chlapecka.. CR navstevujem zhruba jednou rocne.. Moje maminka spolecne s moji sestrou nas tady taky docela pravidelne navstevuji, vesmes, kdyz nemuzem prijet my, prijedou ony.
S mym tatou je to ale jina!!Jen tak ve zkratce = nasi jsou rozvedeni uz mnoho let, tatka ma druhou zenu a tak napul vychoval dve jeji dcery, ty uz jsou taky velke a samostatne.
Tatka za nami nikdy neprijel, vzdycky to obhajuje, ze do letadla ho nikdo nedostane, ze to vsude pada jako hrusky.
Po pravde receno, nikdy jsem o to ani moc nestala, tata se nikdy nejak zvlast nezajimal a od te doby co se nam narodil maly a ja videla, ze ani to ho nedovedlo k tomu, aby se nejak angazoval, aby videl maleho, neco mu treba poslal nebo jen obcas zavolal ![]()
Nicmene, prejdu k veci… O vanocich jsme se s partnerem zasnoubili a chteli bychom se v Kvetnu pristi rok vzit tady v Irsku. Moje sestra uz o tom s tatou mluvila, ten ji sdelil oblibenou frazi, do letadla me nikdo nedostane.
V hloubi duse doufam, ze nebudu muset resit to, ze me muj otec nepovede k oltari, ale co kdyz to opravdu tata mysli vazne a nema vubec zamer na nasi svatbu prijet??
![]()
Já řešila podobnou situaci v prosinci.Naši taky rozvedení a přestože otec bydlí sice daleko,ale autem by tu během 2-3 hodinek byl,stejně nepřijel.K oltáři mě vedl mamčin přítel a jsem ráda,beru ho jako otce víc a teď se to ještě znásobilo.Trošku mě mrzelo,že vlastní otec se na mě zvysoka vys**l
ale život jde dál..takže nezoufej,pokud nechce,nic ho nepřinutí a může tě přivést nastávající.Hlavně si kvůli tomu ten krásný den nenechat zkazit ![]()
Tak můj otec taky nebyl na svatbě. Taky jsem doufala, že mě odvede (navíc mi to slíbil) a nakonec nepřijel, jeho nová žena si to nepřála… Mi teda nebydlíme v zahraničí. Ale vedl mě dědeček a bylo to pro mě o moc hezčí než kdyby mě vedl otec. Tebe může vést třeba přítel, maminka, sestra a nebo svědek.
Podle Tvé poslední diskuse je na straně Tvé rodiny těch problémů ohledně svatby víc. Doufám, že se neurazíš, ale začíná to vypadat, že způsob svatby, o kterém uvažujete, opravdu není nejšťastnější a může to skončit docela slušným zklamáním - zvlášť pro Tebe samotnou…
Varianta „Vegas ve dvou“ by možná stála za nové zhodnocení… ![]()
Ja bych to tak tragicky nevidela… tak pozadas otce sveho snoubence… pro me by dulezite bylo, aby tam byla maminka…
A ta se sestrou prijede, ne?
Moc vam to preju…
![]()
Já neměla ani jednoho s rodičů a nijak mě to netrápilo (ne že by nechtěli, měli jsme svatbu jen se svědkama).K oltáři jsme šli s manželem za ruku
Pozvi ho, buď svůj strach kvůli dceři překoná nebo nemusíš mít žádné výčitky vůči němu…
Já na svatbě taky nebudu mít tátu, ale z důvodu, že ho tam nechci
Mě vedla k oltáři babička, ne máma. Ta dokonce na svatbě byla, ale díky nevraživosti otce a matky jsem musel zvolit toto netradiční řešení. Tak zkus poprosit dědečka, jestli to lze a máte rozumné vztahy.
Mimochodem, může jet autobusem a lodí, ne?
když nepřijede tak nepřijede
tak za to nestojí a už bych s ním více nemluvila, přestal by pro mě existovat .....
BohunkaP píše:
Podle Tvé poslední diskuse je na straně Tvé rodiny těch problémů ohledně svatby víc. Doufám, že se neurazíš, ale začíná to vypadat, že způsob svatby, o kterém uvažujete, opravdu není nejšťastnější a může to skončit docela slušným zklamáním - zvlášť pro Tebe samotnou…Varianta „Vegas ve dvou“ by možná stála za nové zhodnocení…
a můžu se zeptat o jaký způsob svatby jde ![]()
BohunkaP píše:
Tetma: https://www.emimino.cz/…vatba-96324/
dík
… no já teda četla jen úvod a ne celou diskuzi
,ale za sebe bych to viděla asi tak je to tvoje svatba, ty si jí udělej jak chceš a kdo nechce ať nechodí
- mamce kup slovník a nebo jí zaplať překladatele
..
Everly píše:
Ahoj holky.
Zajimalo by me, jaky je vas nazor na mou situaci.
Muj pritel je Anglican, zijeme uz 8 let v Irsku, mame dvouleteho chlapecka.. CR navstevujem zhruba jednou rocne.. Moje maminka spolecne s moji sestrou nas tady taky docela pravidelne navstevuji, vesmes, kdyz nemuzem prijet my, prijedou ony.
S mym tatou je to ale jina!!Jen tak ve zkratce = nasi jsou rozvedeni uz mnoho let, tatka ma druhou zenu a tak napul vychoval dve jeji dcery, ty uz jsou taky velke a samostatne.
Tatka za nami nikdy neprijel, vzdycky to obhajuje, ze do letadla ho nikdo nedostane, ze to vsude pada jako hrusky.Po pravde receno, nikdy jsem o to ani moc nestala, tata se nikdy nejak zvlast nezajimal a od te doby co se nam narodil maly a ja videla, ze ani to ho nedovedlo k tomu, aby se nejak angazoval, aby videl maleho, neco mu treba poslal nebo jen obcas zavolal
Nicmene, prejdu k veci… O vanocich jsme se s partnerem zasnoubili a chteli bychom se v Kvetnu pristi rok vzit tady v Irsku. Moje sestra uz o tom s tatou mluvila, ten ji sdelil oblibenou frazi, do letadla me nikdo nedostane.
V hloubi duse doufam, ze nebudu muset resit to, ze me muj otec nepovede k oltari, ale co kdyz to opravdu tata mysli vazne a nema vubec zamer na nasi svatbu prijet??![]()
![]()
může tě k oltáři dovést otec ženicha-v tom by neměl být takový problém a nebo,další varianta-svědek.
Mě vedl k oltáři bratr. S otcem to v té době bylo hoodně napováženou, dodnes to není v pohodě a já ho tam nechtěla a on by ani nešel. Nelituju.
Aspoň mě vedl fešák a předal mě druhýmu fešákovi, mému manželovi
![]()