Svatba levně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.11.24 13:40

Svatba levně

Ahoj. Prosím o radu.

Nemáte zkušenosti s prostorem pro cca 72 lidí, okolí Praha/Brno (může být i za).
Nejlépe s routem. Za fakt příznivou cenu?
Kdykoliv během roku.

Raději bychom ušetřili co nejvíce. Šaty, oblek, prsteny, makeup, oznámení, fotografa, DJ máme vyřešeno.

Nejlépe s dovozem i části vlastního občerstvení, nějaký vlastní alkohol.

Prosím o radu. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40897
6.11.24 13:42
@Anonymní píše: Více

a co pro tebe znamená levně? :think: protože svatba o 72 lidech v Praze/Brně a s rautem za mě rozhodně levná nebude, ale možná každá chápeme jinak slovo „levně“ :think: Hoď nástřel rozpočtu ať víme, o jakých cenách se bavíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
6.11.24 13:56

Uz mate datum a vsetko vyssie spomenute a nemate priestor? Vo ak vam konkretna matrika nevyhovie? Cirkevny sobas ci obrad " na oko"?

Levne to byva, ked si vsetko spravite sami. Chces klepat rezne, salaty vi oblozene misy pre 72hosti + vy + tie sluzby co tam budu? Zhanat taniere, pribory a sklo?
Niekedy je ten katering aj za cenu vyssich nakladov lepsi. O skupovani pitia a alkoholu v akciach rok dopredu a skladovat to ani nehovorim

Lacna svadba je uradna svadba o 2 svedkoch a potom asi opekacka na vlastnej zahrade, ale taku predstavu o svadbe asi nemas? Ja nie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.24 14:08
@Anonymní píše: Více

Zažila jsem teď, dle slov snoubenců low cost svatbu. A teda odcházet ze svatby hladová, to fakt není nic moc :mrgreen:
Takže já bych spíš šla cestou míň hostů, ale aby to nějak vypadalo.
Při vašem počtu zvaných to prostě bude raketa a neumím si moc představit, jak takové mraky občerstvení chcete zajišťovat samy

• Citovat
  • Upravit
35455
6.11.24 14:48

My jsme si pronajali kulturak takže pití jsme si komplet zajistili sami. Raut jsme různě poptali. Plus brigadnice asi za litr co točila pivo apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21674
6.11.24 14:50

Včera mi říkala kolegyně, svatba s padesátkou hostů, jen pronájem a cast obcerstveni. stotisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
6.11.24 16:35

@mado
Tak nějak mi to líčila i kamarádka..ale dodala, že se jim všechny peníze vrátily v podobě svatebních darů a ještě něco navrch. (Dostávali od všech peníze).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
6.11.24 17:04

Svatba levně? Rozhodně ne 72 hostů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
7.11.24 08:52

Podle toho co a jak si představuješ. My měli svatbu letos v červnu, 75 hostů. Taky jsme chtěli levnější, protože stavíme dům. Ale zároveň jsme nechtěli, aby to bylo nějak odflaknute a aby se na naši svatbu vzpominalo skarede. Manžel má větší rodinu a nechtěli jsme někoho ze svatby vyřadit.

Hodně věcí jsme si dělali s manželem a nebo pomohli kamarádi, pekla nám sousedka, moje maminka mi udělala krásný dort, vino zajistil svagr jako vinar a dal nam jej jako svatebni dar. Saty jsem měla z posezoniho výprodeje. Místo jsme měli přímo u Brna s možností ubytování hostů, catering jsme si museli domluvit bokem.

No long story short - 200 tis. na svatbu zahucelo ani jsme nevedeli jak. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
7.11.24 11:03

Přes 70 hostů je masakr, nejvíc se dá ušetřit právě tím, že budeš mít co nejméně hostů- protože takový prostor a jidlo s pitím stojí nejvíc. Šaty, oblek, dort, kytku..seženeš do pr tisíc, ale žrádlo pro 70lidi ne :mrgreen: taky záleží co je levné pro vás… v Praze prostor pro tolik lidí s rautem pod 150k nevidím ani v zimě. Teda pokud chcete, aby se ti lidi fakt najedli :mrgreen: naši byli před měsícem na svatbě pro 60hostu cca a prostor byl v kuktjraku někde na vesnici, jidlo měla externí firma. No prostor byl za 40k a jidlo za 30k, bez alkoholu a s tím, že tam měli hlavně řízky :mrgreen: jako jestli budete chtít udělat guláš, veprove, nějaké dezerty atd, to chce peněz určitě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21674
7.11.24 16:01

Pokud tam ti hosté budou přespávat, bude snídaně, tak půl milionu ta celá sranda klidně může stát.
To je o tom, že chtějí ušetřit na prostorech a zamlouvají si kulturaky a stodoly dost daleko od civilizace a tam se tedy předpokládá, že to bude i s přespáním a nikdo se nebude v noci harcovat hodinu, hodinu a půl autem domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný