Svatba na konzulátu ČR

2
17.7.24 14:31

Svatba na konzulátu ČR

Ahoj, je tady někdo, kdo si sám zařizoval svatbu v zahraničí? Zajímalo by mě, jakým způsobem jste to pojali? Oddat se v ČR a pak jet do cílové destinace a tam jen uspořádat obřad na oko?( já osobně tohle preferuji nejméně), nebo se oddat na velvyslanectví a pak si jen udělat obřad někde v místě? ( je to tak vůbec možné? ), nebo obřad někde se všemi právními náležitostmi při jednom? :nevim: :nevim: děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
2.8.24 15:02

Proces svatby v zahraničí je náročný na papírování. Musíte si dopředu zjistit, jaké dokumenty jsou potřeba, a ověřit si konkrétní požadavky země, kde se budete brát a vše řešit přes ambasádu.

Jednodušší je nechat se oddat v ČR a a poté mít symbolický obřad v zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
22.11.25 11:25
@Buggy bug píše: Více

Pokud budete hostům platit letenky a ubytování a stravu v zahraničí, jen do toho.
Já bych to udělala jako naše celebrity. Pár naaranžovaných fotek v pěkném prostředí v zahraničí a doma svatba na úřadě jen se svědky. Právne se všechno stejně vyřizuje v Čechách. Komu je vaše svatba určena?
PS: Svatba už byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.12.25 08:55

@Vada my by jsme udělali svatbu běžná stejných hostů. Je to náš den.. chceme si ho užít a ne se stresovat tím? Jestli jsou všechny tetičky z druhého kolene spokojene ( v naší rodině jsou zásadně svatby okolo 120 lidi… ).. takže my by jsme udělali rebelskou svatbu.. odjet a poslat oznámení o oddaní :lol:

Svatba nebyla. Vlezly nám do toho zdravotní povinnosti které musíme vyřešit nejdříve. Svatba nakonec bude nejdříve v létě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
17.12.25 13:57
@Buggy bug píše: Více

Přeju vám hodně zdraví a štěstí v novém roce
Někdy se to naplánuje a musíme prijmout změny, i když se nám nechce. ❤️ ❤️ ❤️ 👍 👍 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
17.12.25 13:58

Omyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie