Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Oblek mi byl volný, já ráno nic nejedl, nebyl mi oblek malý.
Děkujeme za hlášení, většina tady určitě nemohla dospat z pomyšlení co tam děláš ![]()
Holky tam nebyly? Na svatbě se dobře seznamuje, hlavně večer ![]()
@pikola píše: Více
jakože po deseti a dvou pivech to tam byla samá mladá krasavice? 😀 Zdeněk žádnou nezmínil, asi ty dámy pily míň
Čekala jsem, kdy se tohle zase ozve 🤦🏻♀️ všichni jsme tady netrpělivě čekali na vyjádření, jak svatba dopadne, ale nejsem si jistá, že to tady někoho zajímá. To že vypiješ 10 a 2 piva znamená co? Pokud si normální člověk, co se umí vyjadřovat, tak napíšu buď 12 piv a nebo sečtu ty dvě a napíšu 11 piv.
Prosím, jestli se tváříš jako dospělý člověk, tak jsi mentálně zaostalý někde v pubertě, protože tohle sem klábosit? Nepochopím… reálně to nikoho nezajímá. To, že ty neuctíváš svatbu v kostele, protože by z tebe vyschla svěcená voda neznamená, že to budeš kazit ostatním a říkat bláboly ohledně svatby v kostele. Prostě proč? Pokud se ti to nelíbilo, neměl si tam chodit… a proč vůbec zmiňuješ, kolik si dal peněz? Ty budeš asi hodně zoufalý člověk. Svatební dar se dává v hodnotě alespoň 2000kč, protože to je cca spočítané kolik toho tam vypiješ a sníš. Jestli tady rozhazuješ rukama, že si vyhodil 3000kč jen tak do vzduchu, tak proč si nezůstal doma na pr*eli? Šel si tam, bylo to tvoje svobodné rozhodnutí, tak tu prosím nekopej kolem sebe a buď ticho…
Ohledně počasí se asi vyjadřovat nebudu… furt lepší mít svatbu v létě, když je teplo, než v 15°C, dešti….
Prostě proč?
Nechápu…. ![]()
@Anonymní píše: Více
ty neznaš Zdendu? asi jsi zde krátce, a to, jak jsi popsala jeho osobnost, je pravda
@Zdeněk IV ![]()
tak to máš jedno pivko při počtu 11 každé za 272,72, mohlo být i hůř
![]()
@stinga Jsem tu asi rok, Zdendy diskuzi jsem poprvé otevřela až když tu psal o té svatbě. Stačilo mi si teď projít pár jeho založených diskuzím a obrázek jsem si udělala hned. Tihle lidi se asi v životě nudí, tak vymýšlí tyhle bláboly. Ostatně mi ani nepřijde v pořádku dávat do diskuze odkaz na prostituci a profil dané ženy
bohužel po nastavení nových pravidel člověk ani v podstatě nemůže nikoho nahlásit, tak se to tu hemží takovými individui
Není úplně ok. Ještě jsi takového člověka nepotkala? Tvoji známí a rodina mají vsichni IQ 250? To pak jo.
no doufám, že tvoje diskuze jsou vždy inteligentní. Měla by jsi se nad sebou zamyslet, Zdena není nejostřejší tužka v penále, ale za to on nemůže a všichni ho tak berou, za to ty jsi plná jedu a za to si můžeš sama.
Zdenda je místní maskot, ale koukám, že ty budeš místní hydra….
A anonym proč? Stydíš se za svůj názor? Dáváš mu tady kázání jak má počítat piva, a schováš se za kytku. Trapný.
Včera jsem na svatbě sestřenici vypil 10 piv a 2 malé piva. Jak už tu někdo psal, přece jenom dal jsem na svatbu 3 000 Kč, tak proč se neopít a nenajíst, že? Ano, unavilo mě to, večer jsem si dal paralen a po obědě ibalgin, nepomáhalo to, tak jsem si dal teď brufen a už necítím takovou únavu, ale příště tolik pít nebudu.
Hodinu jsem to v kostele vydržel i když tam byl vydýchaný vzduch, stál jsem úplně vzadu. Venku bylo příjemně, foukal chladný vítr i když bylo nějakých asi 22 stupňů. No a v kulturáku bylo dusno strašné, taky vydýchaný vzduch, nedivím se, když tam bylo okolo 130 lidí, já to tam vydržel až do 23:00, já se tam právě ochlazoval těmi pivy, sice tam jela nějaká klimatizace a vypínali ji, nechápu.
Jak říkám, svatba ok, ale maximálně do 50 lidí, stejně jsem ty lidi tam moc nemusel a ty staré tetky v kostele už vůbec ne. Ta svatba by měla být v září nebo v říjnu, já bych to dal na říjen, včera odpoledne bylo u nás 26 stupňů.
Co říkáte na to, že jsem tam toho tolik vypil?
Byly to desítky asi Radegast. Hrdý na to samozřejmě nejsem, ale bylo tam dusno, takže se to pochopit dá, už to nechci ani vidět, teď piji jen čistou vodu.