10 piv a 2 malé piva - váš názor?

Zdeněk IV
7.7.24 13:45

10 piv a 2 malé piva - váš názor???

Včera jsem na svatbě sestřenici vypil 10 piv a 2 malé piva. Jak už tu někdo psal, přece jenom dal jsem na svatbu 3 000 Kč, tak proč se neopít a nenajíst, že? Ano, unavilo mě to, večer jsem si dal paralen a po obědě ibalgin, nepomáhalo to, tak jsem si dal teď brufen a už necítím takovou únavu, ale příště tolik pít nebudu.

Hodinu jsem to v kostele vydržel i když tam byl vydýchaný vzduch, stál jsem úplně vzadu. Venku bylo příjemně, foukal chladný vítr i když bylo nějakých asi 22 stupňů. No a v kulturáku bylo dusno strašné, taky vydýchaný vzduch, nedivím se, když tam bylo okolo 130 lidí, já to tam vydržel až do 23:00, já se tam právě ochlazoval těmi pivy, sice tam jela nějaká klimatizace a vypínali ji, nechápu.

Jak říkám, svatba ok, ale maximálně do 50 lidí, stejně jsem ty lidi tam moc nemusel a ty staré tetky v kostele už vůbec ne. Ta svatba by měla být v září nebo v říjnu, já bych to dal na říjen, včera odpoledne bylo u nás 26 stupňů. :-(

Co říkáte na to, že jsem tam toho tolik vypil? :-D Byly to desítky asi Radegast. Hrdý na to samozřejmě nejsem, ale bylo tam dusno, takže se to pochopit dá, už to nechci ani vidět, teď piji jen čistou vodu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Zdeněk IV
7.7.24 13:49

Svatba

Oblek mi byl volný, já ráno nic nejedl, nebyl mi oblek malý.

• Citovat
  • Upravit
35954
7.7.24 13:51

Děkujeme za hlášení, většina tady určitě nemohla dospat z pomyšlení co tam děláš :mrgreen:
Holky tam nebyly? Na svatbě se dobře seznamuje, hlavně večer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
7.7.24 13:56
@pikola píše: Více

jakože po deseti a dvou pivech to tam byla samá mladá krasavice? 😀 Zdeněk žádnou nezmínil, asi ty dámy pily míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.24 14:21

Čekala jsem, kdy se tohle zase ozve 🤦🏻‍♀️ všichni jsme tady netrpělivě čekali na vyjádření, jak svatba dopadne, ale nejsem si jistá, že to tady někoho zajímá. To že vypiješ 10 a 2 piva znamená co? Pokud si normální člověk, co se umí vyjadřovat, tak napíšu buď 12 piv a nebo sečtu ty dvě a napíšu 11 piv.
Prosím, jestli se tváříš jako dospělý člověk, tak jsi mentálně zaostalý někde v pubertě, protože tohle sem klábosit? Nepochopím… reálně to nikoho nezajímá. To, že ty neuctíváš svatbu v kostele, protože by z tebe vyschla svěcená voda neznamená, že to budeš kazit ostatním a říkat bláboly ohledně svatby v kostele. Prostě proč? Pokud se ti to nelíbilo, neměl si tam chodit… a proč vůbec zmiňuješ, kolik si dal peněz? Ty budeš asi hodně zoufalý člověk. Svatební dar se dává v hodnotě alespoň 2000kč, protože to je cca spočítané kolik toho tam vypiješ a sníš. Jestli tady rozhazuješ rukama, že si vyhodil 3000kč jen tak do vzduchu, tak proč si nezůstal doma na pr*eli? Šel si tam, bylo to tvoje svobodné rozhodnutí, tak tu prosím nekopej kolem sebe a buď ticho…
Ohledně počasí se asi vyjadřovat nebudu… furt lepší mít svatbu v létě, když je teplo, než v 15°C, dešti….

Prostě proč? :pocitac: Nechápu…. :think:

• Citovat
  • Upravit
77375
7.7.24 14:27
@Anonymní píše: Více

ty neznaš Zdendu? asi jsi zde krátce, a to, jak jsi popsala jeho osobnost, je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24990
7.7.24 14:31

@Zdeněk IV :mrgreen:
tak to máš jedno pivko při počtu 11 každé za 272,72, mohlo být i hůř :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.24 14:32

@stinga Jsem tu asi rok, Zdendy diskuzi jsem poprvé otevřela až když tu psal o té svatbě. Stačilo mi si teď projít pár jeho založených diskuzím a obrázek jsem si udělala hned. Tihle lidi se asi v životě nudí, tak vymýšlí tyhle bláboly. Ostatně mi ani nepřijde v pořádku dávat do diskuze odkaz na prostituci a profil dané ženy

• Citovat
  • Upravit
77375
7.7.24 14:42

bohužel po nastavení nových pravidel člověk ani v podstatě nemůže nikoho nahlásit, tak se to tu hemží takovými individui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
7.7.24 14:48

Není úplně ok. Ještě jsi takového člověka nepotkala? Tvoji známí a rodina mají vsichni IQ 250? To pak jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14682
7.7.24 15:06

Já zas nechapu ten tvůj anonym :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.7.24 15:08

Skrblík od Napajedel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27735
7.7.24 15:23

no doufám, že tvoje diskuze jsou vždy inteligentní. Měla by jsi se nad sebou zamyslet, Zdena není nejostřejší tužka v penále, ale za to on nemůže a všichni ho tak berou, za to ty jsi plná jedu a za to si můžeš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.7.24 16:13

Zdenda je místní maskot, ale koukám, že ty budeš místní hydra….

• Citovat
  • Upravit
33993
7.7.24 16:15

A anonym proč? Stydíš se za svůj názor? Dáváš mu tady kázání jak má počítat piva, a schováš se za kytku. Trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný