Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Co nějakou společenskou hru? Využijí ji všichni, tedy i ten starší.
@izabe píše: Více
Nejedna se o sourozence. Takže bych ji musela koupit oběma. Už nejsem anonym, nevadí ![]()
@Niki.J.B. píše: Více
Jo takhle.
Tak to bych vyřešila nějakou čokoládou. Jiné dárky bych jim nekupovala.
Koupila bych jim nějaky sladkosti do malé dárkové taštičky s třeba pastelky nebo tak. Záleží podle věku.
@JancaS84 ty mladší budou mít 6 let. Taky jsem tak nějak přemýšlela, ale zase nemám ráda smutné děti a aspoň malou radost bych jim chtěla udělat.
Ty bonbóny jsou adekvátní. Rodiče se rozhodli oslavy spojit, ale vás pozval jen jedno dítě.
Tak co udělá dětem radost je třeba fakt nějaká ta čokoláda a třeba sliz. Ten se teda líbí všem dětem. Můžeš koupit různé a nestojí to moc.
@Mkilus píše: Více
jo, sliz je top u této věkové skupiny, na Vánoce jsem k hodnotným hračkám přikoupila z drogerie ve výprodeji sliz za 20 kč - byl to nejoblíbenější dárek
- dcera 7 let
@topazio píše: Více
já bych koupila spíš želé bonbóny nebo ten sliz
No, já už po pravdě řečeno něco koupila, ale přijde mi to takové “nic” ![]()
Takhle šel loni syn na oslavu kamarádky. Ta ho pozvala, ale slavila ještě s jednou, od které pozvání nebylo. Takže jsem koupila velkou čokošku a zazehlovaci korálky, aby nedaval jen kamarádce.
@stinga píše: Více
Děkuji, dokoupím ještě sliz. Syn je výjimka a nesnáší ho, takže mě ani nenapadl ![]()
Ahoj, potřebovala bych poradit.
Synům blízký kamarád má oslavu narozenin, na kterou se chystáme. Dárek pro něj už máme, chtěl příruční kufr do letadla a sehnali jsme suprový. “Problém” je v tom, že má společnou oslavu s dalšími dvěmi dětmi. Ty další děti i jejich rodiče taky známe, občas se někde potkáme, ale tyhle dvě konkrétní děti a můj syn se vzájemně na oslavy nezvou. Respektive, syn kamarádí spíše s jejich staršími sourozenci. No a já nevím co jim dát, aby to nebylo moc ani málo.
Maminka od oslavence který nás pozval říkala, že stačí třeba bonbóny ale ty mi přijdou zase málo. Na druhou stranu, jdeme tam kvůli jinému dítěti a tisíce za ty další dvě děti utrácet taky nemusím… Co navrhujete vy?