Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Podle mě to co je na obrázku úplně bohatě stačí. Pořádala jsem společnou oslavu holkam, když byly menší - dcerám - jsou velmi blizko u sebe. Dárky jsem avizovala dopředu ze pouze pro oslavence za kterým jdou, nebo drobnost typu bonbóny a myslela jsem to vážně, děti jsou vždycky při těch oslavách pak hrozne zavalené blbostmi.
Já si myslím, že to cos koupila bohatě stačí. Na té oslavě budou i jiné děti, tj. i jiné dárky, pochybuju, že by děti byly smutné, že od jednoho z mnoha dostaly „jen“ čokoládu. Častokrát ty dárky ani neprohlížejí při gratulacích.
Myslím, že není třeba se stavět do role „musím nakoupit dárky za tisíce, aby to náhodou nebylo hloupé“.
@Niki.J.B. píše: Více
Vždyť to úplně stačí, ty děti na oslavách dostanou tolik darecků, dárkových tašticek, ze kolilkrat ani neví co a kdo jim to dal.
Koupila bych jim nějaké Kinder vajíčko a buď Pokémon kartičky nebo nějaké jiné, co se teď sbírá. Prostě nějakou drobnou pozornost.
Už bych asi nic nekupovala. Pozornosti ve formě sladkostí nebo slaného posílám na oslavy kromě dárku vždy. A jak už někdo psal, ty děti tam budou mít svoje hosty a dárky snad nikdo počítat a porovnávat nebude.
@Niki.J.B. píše: Více
Tak toho poměrně dost pokud uvážím okolnosti. Takže za mě to není nic
@stinga píše: Více
Přesně. Pravidelně to kupují, když jdu na návštěvu k sestře, nebo kamarádce děti 8/6/5 a sliz má vždy největší úspěch.
To cos nakoupila myslím stačí. Pokud se ti to zdá málo přidala bych třeba toto https://www.modroocko.cz/…-plastelina/
@Niki.J.B. píše: VíceÚplně v pohodě. Mně naopak přijde “trochu moc” ten kufr. Ale to záleží, jak to máte s kamarády na oslavách nastavené. U nás se běžně na dětské oslavy nosí dárky v hodnotě cca 3 stovek.
@Popokatepetla píše: Více
Kufr si přálo dítě od mé blízké kamarádky a dáváme si dárky v podobné hodnotě. Máme takový téměř rodinný vztah. Vídáme se několikrát týdně, jezdíme spolu na dovolené…