Společná dětská oslava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
744
4.7.24 19:14

Podle mě to co je na obrázku úplně bohatě stačí. Pořádala jsem společnou oslavu holkam, když byly menší - dcerám - jsou velmi blizko u sebe. Dárky jsem avizovala dopředu ze pouze pro oslavence za kterým jdou, nebo drobnost typu bonbóny a myslela jsem to vážně, děti jsou vždycky při těch oslavách pak hrozne zavalené blbostmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
4.7.24 20:31

Já si myslím, že to cos koupila bohatě stačí. Na té oslavě budou i jiné děti, tj. i jiné dárky, pochybuju, že by děti byly smutné, že od jednoho z mnoha dostaly „jen“ čokoládu. Častokrát ty dárky ani neprohlížejí při gratulacích.
Myslím, že není třeba se stavět do role „musím nakoupit dárky za tisíce, aby to náhodou nebylo hloupé“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
4.7.24 20:55
@Niki.J.B. píše: Více

Vždyť to úplně stačí, ty děti na oslavách dostanou tolik darecků, dárkových tašticek, ze kolilkrat ani neví co a kdo jim to dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.7.24 21:20

Koupila bych jim nějaké Kinder vajíčko a buď Pokémon kartičky nebo nějaké jiné, co se teď sbírá. Prostě nějakou drobnou pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.7.24 21:21

Dočítám. Nebo tohle :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
4.7.24 21:41

Už bych asi nic nekupovala. Pozornosti ve formě sladkostí nebo slaného posílám na oslavy kromě dárku vždy. A jak už někdo psal, ty děti tam budou mít svoje hosty a dárky snad nikdo počítat a porovnávat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8830
4.7.24 21:44

Tak toho poměrně dost pokud uvážím okolnosti. Takže za mě to není nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
5.7.24 05:12
@stinga píše: Více

Přesně. Pravidelně to kupují, když jdu na návštěvu k sestře, nebo kamarádce děti 8/6/5 a sliz má vždy největší úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
5.7.24 08:21

To cos nakoupila myslím stačí. Pokud se ti to zdá málo přidala bych třeba toto https://www.modroocko.cz/…-plastelina/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
5.7.24 17:34
Úplně v pohodě. Mně naopak přijde “trochu moc” ten kufr. Ale to záleží, jak to máte s kamarády na oslavách nastavené. U nás se běžně na dětské oslavy nosí dárky v hodnotě cca 3 stovek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
5.7.24 18:05
@Popokatepetla píše: Více

Kufr si přálo její dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
6.7.24 12:12
@Popokatepetla píše: Více

Kufr si přálo dítě od mé blízké kamarádky a dáváme si dárky v podobné hodnotě. Máme takový téměř rodinný vztah. Vídáme se několikrát týdně, jezdíme spolu na dovolené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný