Oznámení těhotenství-dárek?

Anonymní
2.7.24 19:12

Oznámení těhotenství-dárek?

Ahoj holky, ve čtvrtek mám první screening a hned poté bychom to chtěli s partnerem oznámit (zatím mojí) rodině. Naši před nedávnem šli od sebe, takže první budeme oznamovat mamce+její straně. Napadlo nás, že bychom na dně dárkové taštičky dali ultrazvuk, pak zmuchlaný ozdobný papír a navrch ještě něco s písmenem ‘B’-jako babička. Ale nevím jestli to není blbé? Třeba náhrdelník? Mamce to tak určitě nedojde hned, protože má psa (pomalu jako dítě:D), který se jmenuje Ben.
Nebo nemáte nějaké další nápady, co s písmenem ‘B’ by bylo hezké darovat? Aby jí z toho momentu zůstalo něco na památku. Babičkou se stane poprvé a vím že se na tu roli moc těší.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4974
2.7.24 19:45

Mně to teda blbé přijde, navíc asi nebude pod zmuchlaným ozdobným papírem čekat nějakou další část daru. U nás si na takovéhle šarády nepotrpíme, ale pokud jsou u vás zvykem, tak to tak udělejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8568
2.7.24 20:10

Za mě je to takové zvláštní :think: já osobně bych (pokud trváte na dárku, viz náhrdelník) dala něco, až se to narodí než předem - ostatně i matka dostává dárek od partnera až se dítě narodí. Ale to je jen můj pohled.

Kamarádka to oznámila mamce tak, že ji koupila knížku (tu by koupila tak či tak, mamka si to přála) a dovnitř dala fotku z ultrazvuku. No a při listování to vypadlo, takže překvapko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16383
2.7.24 20:13
@izabe píše: Více

To je krásný :potlesk: Já poslala do rodinné skupiny na WhatsAppu, fotky z UZ, že máme novinku :mrgreen: A myslím, že to bohatě stačilo, fotky jsme pak ukázali i při osobní návštěvě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
2.7.24 20:36

Já sem všem koupila digitální rámečky kam jim jednou za čas posílám na dálku s aplikací fotky. Až to jednou bude aktuální i u mě tak pošlu fotku z ultrazvuku. Ale je to trochu nákladnější. Jinak se mi také líbil nápad s knížkou. Partnerovi to zase sestra poslala poštou s fotkou na přáníčku, kde bylo „budeš brácha“. Nebo třeba tričko, či hrnek s nápisem babička a klidně i ta fotka by šla natisknout

Jelikož sem po ZT tak bych se bála to říct, tak brzo, ale jinak proti tomu nic nemám a přijde mi to hezký :kytka: vyloženě něco s písmenem B mě nenapadá

A gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35970
2.7.24 20:45

Něco s písmenem B bych nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6017
2.7.24 20:46

My jsme dali tričko na Vánoce, kde bylo něco o babičce (už si nepamatuju).

Vím, že jsou stírací losy na odhalení pohlaví, možná bude něco i podobného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.24 20:49

Autorka
No, když já fakt nevím co jiného vymyslet. Jsem marná. Vyloženě miminkovské věci (bodýčko, botičky, atd.) dávat nechci a upřímně bych byla radši kdyby jí to netrklo hned. Právě proto, že u toho bude víc blízkých lidí, chci aby si ten moment uvědomění nejdříve zažila sama.
Fotku budeme posílat mému taťkovi, protože bychom se viděli až za 3 týdny..a nerozdýchal by, kdyby to mamka věděla o tolik dříve. Ale u ní chci vidět reakci.
Knížky moc nečte, takže nežli by objevila ultrazvuk, dost možná by už bylo malé na světě :D.
Každopádně holky děkuju, celé to přehodnocuju.

• Citovat
  • Upravit
5657
2.7.24 20:57

My jsme dávali narozeninový poukaz na vnouče. Mělo to úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.24 21:15
  • požádat o rodinnou fotku do alba a než by se cvakla fotka, sama bych řekla, “jsem těhotná” a v tu chvíli cvak
  • koupit triko na netu - “nevypadám v tomhle triku těhotná?” Vzít si ho s sebou, naschvál se lehce umazat/polít a jít se do toho potom převléknout
  • nafouknout balónek do toho dát smotaný ultrazvuk a ať ho mamka praskne třeba špendlíkem
  • při prvním setkání říct “ ahoj babičko”
  • vzít ultrazvuk a dát na místo kam chodí často ( třeba opřít o hrnky, dát před zrcadlo)
  • koupit její oblíbený víno a místo etikety nalepit ultrazvuk nebo ručně psané “nech si chutnat babi”

Ten váš nápad mi přijde “hloupý”, protože jen “B” ji nedojde bez vašeho pošťouchnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.24 21:33

Autorka.
Děkuju, dám na vaší radu a dárek s ‘B’ vyřazuji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie