Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak tam nechod kdyz se ti nechce ne? Na co potrebujes nazor ostatnich?
Tak tam prostě nechoď ne? A je po problému. V tom kvantu lidí si nejspíš sestřenice ani nevšimne že někdo nedorazil ![]()
S kostele ti teplo určitě nebude. 150 lidí je mazec. Nikdo netvrdí, že tam musíš být dýl. Můžeš popřát sestřenici, pozdravit pár příbuzných, stát někde vzadu lodi. A hned po obřadu se vytratiš
.
Nemyslím si, že úplně všichni jsou bez poskvrny a zapřísáhlí věřící.
Zdendo, já bych nebyla tak skeptická. Zítra bude horko, alkohol holkám rychle stoupne do hlavy, třeba si vrzneš!
A výběr roštěnek při počtu 150+ lidí bude bohatý, tak se snaž!
Příspěvek upraven 05.07.24 v 13:39
@Zdeněk IV z tak velke svatby se nenapadne vytratis hned po hostine i s obalkou a bohatou vydluzkou. 😂
@Zdeněk IV píše: Více
A v jiné době? V čem je to dneska jiný? ![]()
Ty asi pořád nechápeš, že by se to neutajilo? Je to u nás v obci, všichni se znají, já si chtěl dohodnout rande jinde, mimo naši obec, 62 km daleko od obce, to mě tam nikdo nezná, ale nedopadlo to.
@Zdeněk IV píše: Více
Jo tak, ty umíš kukat jenom na tajňáka! Tak to se hluboce omlouvám, ale i bez křišťálové koule ti věštím, žes takovou budeš mít hodně asketický život ![]()
My se s mužem brali po roce a půl, jsme spolu 6,5let, máme dvě holky, postavený dům a procestovali jsme kus světa ![]()
Bohužel, zítra jdu na svatbu a co jsem se dozvěděl, tak tam má být víc, jak 150 lidí, možná i víc. Většinou tam budou lidi, kteří chodí každou neděli do kostela, které nemusím vůbec. Pro mě 1 hodina v kostele bude velké utrpení, já do kostela nechodím vůbec, takže mi ti lidi můžou… ( domyslete si to ).
Ano, jdu na svatbu sestřenici, co mě ale dost žere, že jsem musel vybrat 3 000 Kč. Kdo mi vrátí ty peníze? Zítra má být 28 stupňů, tak bude teplo a být tam celý den v obleku? Bude mi v tom horko. Plánuji, že odpoledne se nenápadně vytratím, stejně mě to tam bavit nebude. Moje sestřenice tu svatbu chtěla až v září, vymyslel to ten její přítel a to teprve spolu chodí 2 roky.
A nejhorší je, že je to u nás v obci, kde se všichni znají. Jak říkám, já ty lidi, kostelnické lidovecké voly nemusím vůbec. Proto jsem si chtěl minulý týden zaplatit holku, abych se mohl odreagovat a zbavit se takových myšlenek.
Svatba je ok, ale tak do takových 50 lidí, pokud tam budou lidi, které nemusím vůbec, je to vždy o ničem.