Svatba, 150 lidí a více - váš názor?

Zdeněk IV
5.7.24 13:23

Svatba, 150 lidí a více - váš názor???

Bohužel, zítra jdu na svatbu a co jsem se dozvěděl, tak tam má být víc, jak 150 lidí, možná i víc. Většinou tam budou lidi, kteří chodí každou neděli do kostela, které nemusím vůbec. Pro mě 1 hodina v kostele bude velké utrpení, já do kostela nechodím vůbec, takže mi ti lidi můžou… ( domyslete si to ).

Ano, jdu na svatbu sestřenici, co mě ale dost žere, že jsem musel vybrat 3 000 Kč. Kdo mi vrátí ty peníze? Zítra má být 28 stupňů, tak bude teplo a být tam celý den v obleku? Bude mi v tom horko. Plánuji, že odpoledne se nenápadně vytratím, stejně mě to tam bavit nebude. Moje sestřenice tu svatbu chtěla až v září, vymyslel to ten její přítel a to teprve spolu chodí 2 roky. :-D

A nejhorší je, že je to u nás v obci, kde se všichni znají. Jak říkám, já ty lidi, kostelnické lidovecké voly nemusím vůbec. Proto jsem si chtěl minulý týden zaplatit holku, abych se mohl odreagovat a zbavit se takových myšlenek.

Svatba je ok, ale tak do takových 50 lidí, pokud tam budou lidi, které nemusím vůbec, je to vždy o ničem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27667
5.7.24 13:26

Už jsem se lekla že mi něco uniklo a ženíš se ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
5.7.24 13:31
@ka2ka píše: Více

Třeba jo, ale stydí se to přiznat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
5.7.24 13:35

Dahlia0409

Já bych se v dnešní době neženil vůbec. :*

• Citovat
  • Upravit
758
5.7.24 13:35

Tak tam nechod kdyz se ti nechce ne? Na co potrebujes nazor ostatnich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
5.7.24 13:37

Tak tam prostě nechoď ne? A je po problému. V tom kvantu lidí si nejspíš sestřenice ani nevšimne že někdo nedorazil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
5.7.24 13:38

S kostele ti teplo určitě nebude. 150 lidí je mazec. Nikdo netvrdí, že tam musíš být dýl. Můžeš popřát sestřenici, pozdravit pár příbuzných, stát někde vzadu lodi. A hned po obřadu se vytratiš :nevim:.
Nemyslím si, že úplně všichni jsou bez poskvrny a zapřísáhlí věřící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992

V takovém množství si nikdo nevšimne, že tam nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796

Zdendo, já bych nebyla tak skeptická. Zítra bude horko, alkohol holkám rychle stoupne do hlavy, třeba si vrzneš!
A výběr roštěnek při počtu 150+ lidí bude bohatý, tak se snaž!

Příspěvek upraven 05.07.24 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21397
5.7.24 13:39

@Zdeněk IV z tak velke svatby se nenapadne vytratis hned po hostine i s obalkou a bohatou vydluzkou. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
5.7.24 13:41
@Zdeněk IV píše: Více

A v jiné době? V čem je to dneska jiný? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
5.7.24 13:42

ropucha 02

Ty asi pořád nechápeš, že by se to neutajilo? Je to u nás v obci, všichni se znají, já si chtěl dohodnout rande jinde, mimo naši obec, 62 km daleko od obce, to mě tam nikdo nezná, ale nedopadlo to.

• Citovat
  • Upravit
Zdeněk IV
5.7.24 13:43

Debra morgan

Díky, taky mě to napadlo. ;) Jsi zlato. :oops:

• Citovat
  • Upravit
3796
5.7.24 13:49
@Zdeněk IV píše: Více

Jo tak, ty umíš kukat jenom na tajňáka! Tak to se hluboce omlouvám, ale i bez křišťálové koule ti věštím, žes takovou budeš mít hodně asketický život :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.24 13:52

My se s mužem brali po roce a půl, jsme spolu 6,5let, máme dvě holky, postavený dům a procestovali jsme kus světa :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný