Svatba Přerov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
21.5.09 20:19

svatba Přerov

holky, nemate nejake fotky ze zamku v Prerove? jak vypada ta oddaci sin? nebo se svatby delaji v Prerove i nekde jinde nez na zamku?
 diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
253
21.5.09 20:56

Ahojky, svatební síň je malá, max pro 10 lidí:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.5.09 22:52

Ahoj,
na stránkách městského úřadu v Přerově je foto Mervartova sálu na zámku:
http://www.mu-prerov.cz/…a/zamek.html
Dcera tam teď měla vystoupení a lidí se tam dá natlačit docela hodně (samozřejmě na stojáka).
Já se vdávala před deseti lety na přerovské matrice a tam to je taky pěkné. Předloni jsem tam byla na svatbě své neteři a nic se za tu dobu nezměnilo. Co se týká velikosti, tak to vyjde asi na stejno. Na matrice se také vyřizují veškeré formality. Je to naproti zámku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.5.09 23:11

Tak jsem našla pěkné fotoalbum ze zámku v Přerově. Je to čerstvé z 18.4.
http://www.beremese.cz/album/album.php?…
tak se jukni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.5.09 10:04

jee diky za odkazy, my chceme svatbicku jen malou se svedkama, takze o velikost nejde, jen me zajimalo, jak to na zamku vypada.....a to si teda muzu vybrat jestli chci svatbu na zamku nebo na matrice? fakt se v tom nevyznam…na matrice jsme byli vyrizovat jmena a je to tam pekny, dobre tam vrzaly schody:-)) a na tu nasi pidi svatbu by to asi stacilo…
kam bych vlastne mela volat na potvrzeni terminu svatby? a jaky se plati poplatek?

• Citovat
  • Upravit
kalkulka
5.8.10 18:17

Už je pozdě na odpověď, ale byla jsem tam i tam na svatbě se podívat a matrika je MNOHEM pěknější než zámek. Ženská tam mluvila potichu, nikdo jí nerozuměl.

• Citovat
  • Upravit
1900
23.5.13 12:16

Ahoj ženy,
potřebuju poradit kde v Přerově uspořádat svatební hostinu. Žení se mi tam brácha, momentálně mají zamluvenou Osečanku, ale mě se to zdá malé (a málo záchodů) :mrgreen:
Všechny restauračky jsou nám poněkud malé. Bude nás tam skoro 70 a rozhodně chceme i tančit. A taky tam potřebujeme ubytování, nejlépe v místě hostiny, ale když to bude o 100metrů dál, tak se nezblázníme :)
Budu ráda za všechny rady :) našla jsem Restauraci Na Jižní, ale tam se zase obávám ceny, hlavně za ubytování :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
23.5.13 12:23

My měli hostinu U labute http://labut.cz/ vedle je i penzion, restaurace je fakt krasna, vari dobře, ale my teda měli malinkou svatbu, takze nam nechali je maly salonek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
23.5.13 12:43
@Liduše píše:
Ahoj ženy,
potřebuju poradit kde v Přerově uspořádat svatební hostinu. Žení se mi tam brácha, momentálně mají zamluvenou Osečanku, ale mě se to zdá malé (a málo záchodů) :mrgreen:
Všechny restauračky jsou nám poněkud malé. Bude nás tam skoro 70 a rozhodně chceme i tančit. A taky tam potřebujeme ubytování, nejlépe v místě hostiny, ale když to bude o 100metrů dál, tak se nezblázníme :)
Budu ráda za všechny rady :) našla jsem Restauraci Na Jižní, ale tam se zase obávám ceny, hlavně za ubytování :think:

na Jizni nee.Tam jsem mela svatbu a byla jsem zklamana jak z obsluhy tak i z jidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
25.5.13 17:55

Díky za reakce, tak nakonec to je v hotelu Fit. :kytka: Labuť je taky malinká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.1.14 14:22

Labuť teda ne

Hola všichni a všechny :),
vím, že diskuze je už neaktuální - snad jen naše OTŘESNÁ zkušenost s restaurací U Labutě v Přerově - třeba bude někomu vhod.
Předesílám, že v Přerově už nějakou dobu nebydlíme, kvůli práci žijeme v západních Čechách, jen rodiče mi zůstali na Moravě, tak jsme svatbu zařizovali po víkendech a přes týden po telefonech - o to to bylo komplikovanější.
V listopadu jsme si byli osobně zarezervovat salonek na únor - pro malou svatbu, avízovali jsme počet osob do 15-ti. Vše proběhlo v pořádku, rezervace salonku v restauraci, pak potvrzující telefonát se spolumajitelem proběhl taky bez problémů, ještě jsme si v penzionu zamluvili bydlení a byli jsme V TU CHVÍLI spokojení.
Bylo nám řečeno, že se na podrobnostech domluvíme v lednu, na lednové schůzce jsme se tedy domluvili telefonicky.! 8o Avšak v lednu, tři týdny před svatbou - báječné překvapení - v první řadě na nás hleděli, co tam vůbec chceme, že o nás nic neví… pak se s námi paní spolumajitelka bavila takovým způsobem, že nám hrkly slzy do očí - velmi nepříjemně až arogantně. Prý je nás na ten salonek málo (bylo nás teď 11; ano, objednávali jsme jej pro max. 15 osob, ale z rodinných důvodů nám odpadli hosté - ale to jsme již osobně probírali u rezervace v listopadu), nerentovali bychom se a jim by ušel zisk kvůli tomu, že jim tam blokujeme celý salon. Tak nám řekla, že teda ano, udělají nám tu svatbu, ale odpoledne nás přestěhují na chvíli ze salonku do restaurace, prostor upraví tak, aby tam s námi mohli sedět další hosté, tzn. vyčlení nám stůl někde v salonku a přizve další hosty :-(
Pak nám naprosto sepsula výběr menu, s tím, že gastronomie je již někde jinde (přitom jsme měli menu sestavené převážně z jejich nabídky, kterou mají na netu). Samozřejmě, že jsme očekávali popř. nějaká doporučení a nabídky, ale ne aby nad námi vyvracela oči, kroutila hlavou (oboje doslova) - přitom jsme s hosty menu konzultovali a věděli jsme, co nám kdo bude/nebude jíst. Nakonec - když jsme řekli, že na večeři ve svatební den bychom si vybrali každý z jídelníčku podle vlastní chuti (tolik nás není, to by nebyl problém), a uvedli jsme, že se těšíme třeba na proslavená křidélka, tak na nás vyjela, ať na to zapomeneme, že restaurace je naprosto odlišná gastronomie od pivnice a že by tam ta křidélka nepřinesla ani vlastní rodině… :roll: Bylo toho víc - odcházeli jsme jak opaření, s takovým jednáním jsem se ještě nikdy nesetkala, absolutně neprofesionální…ale co jí chcete říkat, když do svatby zbývají 3 týdny a vy nemáte žádnou zálohu (proč taky, že - když to z počátku vypadalo tak v pohodě…)… No nic, po jednom dni zpamatovávání jsme se rozjeli po okolí a domluvili jsme se jinde - s maximální spokojeností :D Tak tolik moje zkušenost s paní, která dle svých slov již 38 let pracuje v gastronomii…ale se zákazníkem jednat neumí…no, kdyby hned v listopadu řekli - nezlobte se, ale pro vás tu nemáme vhodný prostor - OK, ale takhle…prasárna :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
9.4.14 13:54

Park Michalov, bylo to krásné:-)
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...