Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den. Od Vánoc jsem zasnoubená. Můj sen byl vždy mít obr svatbu. Minulý rok mi bylo 30 let a s tím věkem přišly i jiné priority.. Letos jedeme obytňákem po severní Itálii a má otázka zní.. měl někdo svatbu v Itálii? Stačí přesně jako u nás jen dva svědci? Děkuji
Ahoj, svagrova se vdavala v Italii, brala si tedy primo Itala, ale svatbu meli na urade jen se svedky, takze urcite to jde. Akorát když máš svatbu v zahraničí, musíš ji tady pal legalizovat na matrice v Brně
@Kiki787 píše: Více
Není zač. S tou matrikou to mi zase říkala kolegyně, vdavala se v Řecku a pak to posílali právě do toho Brna na matriku ![]()
Jinak Itálie je nadherna, je tam jak nádherná příroda, obzvlášť na severu, tak památky a moře. Ideální na trip obytnakem.
@Dn0712 děkuji děkuji. Kdyby jste měla nějaký typ na konkrétní místa co by stála za vidění tak sem s nimi
díky
Skrz svatbu nevím ještě, jestli dopředu nemusí být zamluvený termín.. bohužel nebo možná bohudík nevím kde a jak to chodí ![]()
@stinga píše: Více
Tak taky je tam hezka příroda, ale na severu jsou krásné hory, hodně se tam jezdí na feratty. Je tam Lago di Garda a obdobne jezera.
Na jihu je zase hezčí moře než na severu.