Dárkový koš bez koše

331
24.3.25 14:57

Podstava je většinou něco rovného, např. bonboniéra nebo velká krabice čajů či oplatků. Na to stavíš další věci, dobré je nejvyšší věc (láhev) postavit doprostřed.
Balila jsem do velkého celofánu a nahoře udělala mašli.
Vyblbli jsme se u toho a pohádali s manželem.

Jinak existují i balící služby ve větších obchodech, u nás máme i obchůdek, jehož majitelka balí i věci, nezakoupené u ní. Větší zabalení stojí kolem stovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24807
24.3.25 15:06
@Anonymní píše: Více
:zed: provokace?
hloupá…
a pokud to myslíš vážně, tak k tomu přidej aspoň láhev a salám a bonbošku, tohle bude parádní trapas… brambůrky v celofánu, super dárkový koš :mrgreen: :mrgreen:
do azyláče dobrý…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.25 15:13

Taky je pěkné na ten podstavec (u tebe tu bonboniéru) dát nejprve něco jako barevný sisal, organzu, větvičky… A můžeš přidat i nějakou ozdůbku, teď třeba s jarní tématikou.

Celofán a stuhu seženeš v papírnictví, ozdůbky v Tedy nebo v květinářství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24807
24.3.25 15:13

aha, já si takový dárek nechávám balit u nás na náměstí v krámku s dárky, jsou tam šikovné holky, vždy u nich dokoupím do toho nějaký čaj-pralinky-sušené ovoce, takže mi za to balení pak ani nic neúčtují a i kdyby jo, tak já bych to nikdy tak krásně jako ony nezabalila… používají celofán nebo i papírové krabičky, lepítka, aby to drželo a pěkné přírodní provázky, klidně i dozdobí dle ročního období…
já myslela, že chceš darovat čtvery brambůrky :zed: :mrgreen: jako trapas by to byl velmi slušný :mrgreen: pobavilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24807
24.3.25 15:19

když tam dávám malou živou kytku, dávám ji do malého květináčku.. pak to vypadá hezky.. ale musí se to předat nejlépe ten samý den, samozřejmě… minulý týden jsem tak dávala do celofánu s kávou a čajem kolegyňce ještě nerozkvetlý hyacint a náhodou to v tom balení vypadalo krásně :srdce: dala jsem tam teda i dřevěný vkusný zápich s králíčkem a květináček byl šedý neutrální hodící se kamkoliv.. hlavně žádné kýče.., to bylo jarně tématické a fakt měla radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30826
24.3.25 15:20

Nebo obalit karton do balícího papíru jako podložku a na to nastavět ty věci, pak do celofánu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
24.3.25 15:20

Kupovala jsem v papírnictví.
Ale se 4 pytlíky brambůrků jsem nepočítala, to nevím, zda se objemově vejde…
Nechceš to dát celé do veliké krabice a zabalit do dárkového papíru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24807
24.3.25 15:22

@Jana dnešní to by ale pak taky mohlo působit jako „krabice plná toho, co doma zbylo“
k tomu ty 4× brambůrky a pažitka, no nevím teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
24.3.25 15:24
@Lucy75 píše: Více

To máš pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24807
24.3.25 15:28

@Jana dnešní ;) právě no.. já jsem dárkový typ.. ráda je dostávám i dávám, takže se vždy hodně snažím, aby to za a) vypadalo b) sedlo přesně dotyčnému :srdce:

je to někdy fuška a někdy to chce i nenápadné konzultace, nebo přímo linky, ale zas lepší je se domluvit, než koupit kraviny a pracholepy.. obzvláště v 50 jako milovnice obrázků, obrazů a fotek jsem zjistila, že nemám v bytě už jediné místo, kam dám další novou skicu z další dovolené :? takže utrum. Dekorace zásadně nekupovat, nebo jen na výslovné vyžádání! Lidi to nemají fakt doma kam dávat a nic nenas-ere víc, jak další soška na prach :mrgreen: nejlépe ještě v provedení čínského kýče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8977
24.3.25 15:37

Sestra tak našemu dědovi (93r) každé Vánoce dělá dárkový koš. Koupí celofán. Ustřihne papundekl (kus krabice). Dá to na dno, ať věci stojí na pevném. A pak tam skládá, co koupila. Zabalí se do celofánu a je.
Nebo se dá koupit dárková krabice, která má průhlédné víko. Když nám dojde zásoba krabic, tak to naskládáme do papírové tašky a je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
24.3.25 15:42

U nás vietnamci prodávají nízké slaměné jakože ošatky :nevim:, mají kulaté i oválné a stojí asi 30kč, postavila jsem věci do toho a zabalila do celofánu jak radí ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8977
24.3.25 16:03

Je pravda, že ve městě u Vietnamců jsem taky viděla ošatky a košíky. To by na to použít šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
24.3.25 16:10

Prkýnko, igelit, másle. Všechno bych nějak pokládala na to prkýnko.
Bedýnka, krabice, mašle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
25.5.25 17:14

Ahoj, já radši kupuji, pro úsporu času. :D Teď jsme tchýňce kupovali z e-shopu Mandlárna, kdy tam měla paštiku, mandlovou kávu a flašku. Měla velkou radost, hlavně z kávy, je velkým milovník kávy. Dle mě záleží, co prostě darovaná osoba má ráda a dle toho je třeba vybrat dárkový koš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný