Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, měla jsem takový plán, že bych navoněla svatební oznámení než ho dám do obálky, dělaly jste některá? Přemýšlím, jakým způsobem to udělat, abych to nezničila, ale aby to nasálo vůni. Možná esenciální olej? Máte někdo zkušenost? Děkuji 😍
Dřív se posílalo jako vtip navoněný dopis chlapovi co byl ženatý aby si manželka myslela, že má jinou ![]()
@Klarusekk píše: Více
Sice mi to přijde zbytečným ale proč ne. Olej bych tam nedávala. Stříkni si na hadřík parfém, a než dáš oznámení do obálky, tak ho malinko tím hadříkem pošmrdlej. Hlavně ne na straně kde je tisk ![]()
Hned mi to evokovalo liebesbriefy z osmdesátek
Nedělala bych to, přijde mi to takové laciné, jako když na pouti kolotočářka navoní papírové růže Impulsem ![]()
@Klarusekk píše: Více
Můžete na to použít cokoliv, co nepoškodí papír, např. es. olej nakapejte na ubrousek nebo jiný savý papír a zavřete to nejlíp do plastové krabice nebo pytliku s těmi oznámeními na minimálně den. Ono se to do těch papírů nasaje. Jinak krom oleje můžete použít i sušené květiny, levanduli, růži třeba, lze i skořice, prostě cokoliv silně aromatického, klidně si na to můžete vzít třeba i vůni do skříně.
Hodně provoní i vonné vosky. Já mám v psacím stole v látkovém sáčku vosky od Yankee a voní mi s nima všechno. Parfém nebo tak je fakt jak milostný dopis z devadesátek.
Žádné z oznámení co jsme dostali, nebylo navoněné. Asi bych to nedělala. Buď tam bude flek nebo se něco rozmaže.
Možná by stačilo ta oznámení zavřít do dózy s navoněnym pijakem třeba, stromečkem, vonným pytlíkem. Příjemně by mohly pomoct sušiny, seno, sláma. Třeba by ten papír načichl sám, zahrabaný do toho
.
@Klarusekk svatební oznámení jsme měli krásně v krabičce se slámou, která byla navoněná vánoční vůní, dávali jsme kolem vánočních svátků.
Všechny to mile překvapilo a mělo to takový ten wow efekt.
Takže asi tak k tomu, že „ne fuj“
Samotný papír vonět olejem je blbost, budeš tam mít fleky. Volila bych tudíž taky krabičky místo obálky
Olej na tom bude videt, mastny flek. Pouzila bych parfem na vodni/alkoholove bazi.
@Pudloslava píše: VíceČistý eterický olej není mastný, nemá to s olejem mnoho společného, je to vlastně destilát. Pokud je to mastné, někdo do toho olej přidal a potom už to není čisté. Takže pokud bych se rozhodla použít eterický olej na tohleto, vždy bych hledala olej, kde je jasně uvedeno, že je to 100procentní eterický olej.
@Catalina123 píše: Více
aha, jA znam jen ty do aromalampicek a ty jsou mastne fest.
Ja bych se s tim necrcala a rovnou pribalila do obalky nejaky stromecek z benzinky. Kdyz uz teda, tak at to stoji za to.
Ted vazne, nejakym parfemem nebo aroma olejem bych to fakt nestrikala - z duvodu, co uz tu psaly holky nade mnou. Pokud by ta vune mela pridat motivu te svatby (napr. lucni kviti pro svatbu na louce), tak bych to na par tydnu nechala zavrene v doze s kvalitni svickou, pripadne mydlem s tou vuni. Nebo aby soucasti toho oznameni byla lisovana kyticka.
@Anonymní píše: Více
Myslíš, že by to do očí někdo řekl, že jsi praštěná?
![]()